25 september 2008

Gej-festival i SarajevoUpprörda muslimer skanderade "Allah Akbar" och "Döda bögarna" när de på onsdagskvällen attackerade ett pridetåg i Bosniens huvudstad Sarajevo.

En dansk är inlagd på universitets­sjukhuset i Sarajevo efter att ha blivit angripen. Dansken är en av de svårast skadade, efter att unga män drog ut några av homofestivalens deltagare ur bilar och misshandlade dem.

Bosnien ska föreställa ett sekulärt samhälle men
imamer har mycket att säga till om och har uttalat förtäckta hot: "Vi kommer inte att ta dem i nacken på gatan, men vi måste säga: Det är omoraliskt, ett främjande av idéer som är i strid med religionen."

Bosniens stormufti
Mustafa Ceric har inte uttalat sig. Det gäller att hålla sig väl med EU om man traktar efter att bli kalif över Europas och all världens muslimer

Bild: Arne Anka

5 Kommentarer:

Anonym sa...

Bra, nu har vi snart alla bögar och flator på vår sida i kampen mot islamiseringen.

Nu återstår också att polletten skall börja ramla ned hos de vänstervridna sk feministiska kvinnorna i väst.

Om alla etniska européer gavs förmåga att se vilka verkningar islamiseringen av Europa konkret kommer att ha då det gäller deras individuella livsstil, skulle vi snart ha upplopp och kravaller i våra städer.

Hoppas inte den insikten kommer försent.
Rösta för frihet och demokrati 2010!

From Sweden with Grief sa...

lp, nej, det tror jag tyvärr inte, inte homorörelsen i Sverige iallafall!

RFSL välkomnar islam och har egna kurser om främlingsfientlighet och propagerar för tolerans:
QX (homotidning): "Lyssna noga alla ni främlingsfientliga, rassar, nassar och homofober. Det är dags att ni assimilerar er och blir som alla vi andra. Här i Sverige tror vi på alla människors lika värde. Här välkomnar vi människor från andra länder. Här är det okej för män att suga kuk och för brudar att slicka fitta."

Anonym sa...

Vilket osanitärt beteende.

Anonym sa...

Ultra V, vad de officiella organisationerna (som tex QX) säger och skriver är en sak. De genomsyras självklart av PK-ismen, citat du presenterar förvånar mig inte alls.

Vad som driver den enskilde till insikt är en annan sak. Jag tror och hoppas att händelser som den här kan, om den förmedlas ocensurerad, få individen att inse vad som kommer att hända hans person och hans närmaste när islam vinner mark. Det blir konkret.

Det sulle vara nyttigt om statistik när det gäller bögknackning kunde komma fram. Jag är övertygad om att trenden visar att ett ökat antal förövare har muslimsk bakgrund och mer eller mindre uttalade religiösa skäl. Grupp ställs då mot grupp istället för att som nu när man buntar ihop de "svaga" (tex bögar och muslimer) i samma "utsatta" kollektiv som skall skyddas av DO. Den nuvarande hanteringen gynnar islamiseringen och får islam att fungera som en ulv i fårakläder.

From Sweden with Grief sa...

Ja, man får hoppas på det! Men varför ska en omvändelse under galgen vara det som ska få homosexuella att ta ett tydligt ställningstagande? Ser de inte själva vad islam innebär? Vad tidningen QX är av för typ av svårare att säga, men nog speglar den vad många i rörelsen tänker, antar jag. Annars hade man nog hanterat problemet på ett annat sätt, man är ju van att protestera mot det svenska samhällets alla instanser och företeelser som går dem emot, varför låta islam vara?

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.