22 september 2008

Imamer utmäter straff

Hos Spydpigen kan vi läsa:

Det framgår av TV-2 Nyheter 19/9 och tidningen Information, att 90% av alla polisrapporter i Vollsmose (Odense, Danmark) snabbt återkallas och slutar hos de lokala imamerna, som utdelar ett lämpligt straff.

Polisen menar att denna parallella rättspraxis undergräver deras arbete och låter brottslingar komma undan straff.

"Det finns brottslingar som aldrig får ett straff, enligt dansk lagstiftning," säger polisman Torben Aagard, "det finns ett rättsligt parallellt samhälle, som gör det mycket svårt för polisen att utföra sitt arbete.

Naturligtvis finns det många här ute som lever enligt dansk lag, men så länge de inte vågar inte stå upp mot de andra (dvs den islamiska filosofin), är det svårt att göra något", säger Torben Aagaard. Han anser att man använder pengar och ibland hot och våld för att försöka lösa konflikter internt i det muslimska samhället.

Enligt imam Abu Bashar löser många imamer granntvister, problem mellan män och kvinnor, etc. Muhammedanerne respekterar imamer, men inte polisen, sade han. Han kallas ofta till konflikter, för "det är en del av kulturen att lyssna till imamer, och därför har de stor makt - mer än polisen i vissa sammanhang. "
Frågan om våld vill han inte kommentera!

Som ni ser är den lokala politiska ledaren oenig med polisens åtgärder.

Muhammedanerne har länge arbetat hårt för att få sharia accepterat i Danmark.

Det började naturligtvis med konflikter som inte intresserar den allmänna danska befolkningen, det vill säga muslimska äktenskapsmål som skilsmässa och arv, så att danskarna kunde sova i frid.
("Sharias halshuggning och handavhuggning kan bara införas när vi skapat ett perfekt islamiskt kungadöme, säger shariarådets ledare i Storbritannien, Mohammed Shaid Raza).

Danskarna inbillar sig förmodligen också att om det händer något farligt som rör dem och landet kommer myndigheter och politiker att vidta åtgärder.

Men där tar de fel! Talesmän för politiskt-korrekta politiker och extremvänstern, i form av Organisationen DEMOS, meddelade genom PET (säkerhetspolisen) att det som var farligt i Danmark och kunde provocera terrorism, var de människor som kritiserat islam och motsatt sig islamiseringen av Europa och därmed EU:s underkastelse under de arabiska länderna (Eurabia-projektet).

PET lärde oss under 2007 att "imamer kan förhindra radikalisering" och att "Koranen kan förhindra terrorism".
Islam är en oerhört användbart verktyg, som kan stärka ansträngningarna för att bekämpa terrorism, predikar det troende PET.
Islam är fredens religion. Se bild!

1 Kommentarer:

Knute sa...

Om parallella rättssystem tillåts så har vi ingen rättssäkerhet längre. Sharia ger kvinnor en mycket sämre ställning än dansk eller svensk rätt.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.