16 september 2008

Kalla fakta kan man inte kalla kalla

Det är nu ställt utom allt tvivel att Global Uppvärmning är ett hot mot mänskligheten.
Denna chockerande bild bevisar att klimatförändringen förvandlar isbergen till gigantiska penisar.

Man måste beundra "varmisterna", de har en outtröttlig fräckhet.
New Scientist, som var en bra populärvetenskaplig tidning, citerar nu en NASA- forskare som säger: "Antarktisk vinteris ökade med 0.6% vart tionde år från 1979 till 2006. Sedan 1979 har året-runt-isen också vuxit."

Låt oss se...det blir 27 år, så den totala ökningen blir runt 2.0% av havsis i Antarktis.
Det blir en massa frusna daiquiris!

Miljoner ton is i ett växande Antarktis låter kallare hellre än varmare, eller hur?

Oh nej, Varmisterna har oändliga möjligheter att manipulera dessa fakta.
New Scientist börjar artikeln med: "Mängden is runt Antarktis har vuxit under de senaste åren i september vilket kan vara en ovanlig sidoeffekt av den Globala Uppvärmningen, säger experter."

För er som inte förstår det riktigt, förhåller det sig så här.
När det blir varmare är det ett tecken på Global Uppvärmning och när det blir kallare bevisar det också att det beror på Global Uppvärmning. På så vis passar det vad än man säger.

Och dessa människor anser att kreationism är ovetenskapligt? Blir de aldrig generade? Och hur kommer det sig att andra vetenskapsmän inte rullar runt på golvet och vrider sig av skratt över dessa dumskallar?

Källa

1 Kommentarer:

Knute sa...

Och nu börjar de verkliga problemen. I en värld som kyls ned kommer politisk tröghet att se till att uppvärmningen är den mest angelägna klimatfrågan i många år framöver, vilket leder till mindre välbetänkta åtgärder, skräddarsydda för en situation som är raka motsatsen till verkliga fakta på marken (och i luften). Dessa åtgärder kommer oundvikligen att förstora, snarare än minska, de faror vi står inför.

Start of the big chill

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.