08 september 2008

Köpenhamn: unga invandrare går amok

Personer bosatta i Jægersborggade på Nørrebro besiktar söndagens skadegörelse på bilar och butiker.

Fem minuter. Så kort tid tog det för 100 unga invandrare att slå sönder rutorna i 25 bilar och flera butiksfönster och försvinna igen. Strax före angreppet kastades cykelkedjor upp på elledningarna, vilket försatte kvarteret i mörker.

"Den unga andragenerationens invandrare har genom sina mobilnät lättare att ställa upp en styrka än polisen. De har ett stort nätverk av vänner, kusiner och familj, och alla känner alla," säger Köpenhamnspolisen. jp

Polisen säger också att att orsaken till att unga invandrare gick amok är en konflikt med de boende på Jægersborggade. jp

"En av metoderna är att trötta ut omgivningen så att folk kommer att kräva åtgärder mot eländets orsak: att det bor rockere [medlemmar i mc-klubbar] i lägenheter i området och att muslimer därför härjar där!

För de muslimska invandrargängen står det helt klart att polisen kommer att gå efter rockerne eftersom de är långt mer ofarliga för polisen än muslimerna."

Indvandrere burde gøres til udvandrere

1 Kommentarer:

Knute sa...

»Fuck jer, hvide ludere«.

Sådan råbte omkring 100 indvandrerdrenge, da de søndag aften smadrede bilruder og vinduer i Jægersborggade på Nørrebro for at vise de hvide hashhandlere fra rockermiljøet, der holder til i gaden, hvem der bestemmer.

http://eksistens.wordpress.com/2008/09/09/our-house/

Så kallad omvänd rasism. Men de boende är trygga med de "vita" hashhandlarna som fungerar som vakter. Utan dem skulle invandrargängen ta över gatan.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.