05 september 2008

Malmö blundar och gasar på

Vänsterstyret i Malmö är på hugget och vill anställa kontrollanter som ska se till att mångkultur (islam) får mer plats i Folkets Park.

Malmö styrs mot avgrunden. En etapp på vägen dit är det huliganmöte som ska hållas nu i september av något som kallar sig Europeiska social(istisk)a forumet och som har fått 2,5 miljoner kronor av kommunen.

20.000 ”aktivister” väntas. Terrororganisationer från Palestina och Colombia ska hedra staden med sin närvaro. Samt de vanliga maskerade svartklädda stenkastarna.

Handgripliga aktioner mot vapenindustrin i Malmö har utlovats, skriver Sydsvenskan. Hugaligen, tillverkas det vapen i Malmö? Bomber har jag hört talas om. Och skottlossning och knivar. Men det rödgröna styret anser att gatorna inte är tillräckligt osäkra.

– Evenemanget påkallar den största polisiära insatsen i Skånes moderna historia och kräver förstärkning från hela landet. Det är fullständigt oacceptabelt att ge pengar till ett evenemang som så uppenbart riskerar att bryta ut i ett rent kaos i Malmö, säger oppositionsrådet Anja Sonesson (m).

1 Kommentarer:

Kritisk tänkare sa...

Anhöriginvandringen till Malmö har fördubblats senaste halvåret och skapat vad DN kallar Skriande bostadsbrist för Irakfamiljer

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.