05 september 2008

McCains pastor dödshotad

Pastor Rod Parsley från American Evangelic Church har nu ett dödshot över sig från en Islamisk Jihadistgrupp.
Pastor Parsley, som sägs vara John McCain spirituelle rådgivare, har ett huvud som värderats till 50 tusen dollar av dessa kräk.

Dödshotet som är skrivet på mycket bruten engelska tackar Gud för att gruppen har så mycket pengar att de kan betala någon för att mörda Pastor Parsley.
Hela deklarationen fylls i vanlig ordning med haranger utan något förnuft och omöjliga att översätta, men slutklämmen är att Parsley tydligen yttrat att Islam är fientligt inställd till Kristendom, att terroristerna från sept 11 var inspirerade av Islam, att det är beklagligt att 34,000 amerikaner har konverterat till islam och att det finns 1209 moskéer i landet.
Pastorn har visst också sagt att Islam vill kontrollera hela världen.

Hugg huvudet av den otrogne hunden, i Muhammeds namn!

Logiken är: Islam är en fridens och kärlekens religion och säger man annat så ska man banne mig slås ihjäl.

Samma logik finner man när "fredsdemonstranter" är ute med sina plakat och stör ordningen vid politiska möten. Om man ber dem försvinna blir man nedslagen.

2 Kommentarer:

Anonym sa...

Schysst jämförelse mellan dödshot från "fredens religion" och "fredsdemonstranter". Förklarar varför vänsterister blundar för jihad.

Knute sa...

Sådana här dödshot från islamister bortförklaras av svenska vänsterbloggare som Jinge och Rawia Morra som israeliska konspirationer! Till och med Memri, som letar rätt på hemska videos där Hamas indoktrinerar barn att döda judar, påstår de är en judisk konspiration! Den svenska vänstern är direkt farlig för vår civilisation.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.