13 september 2008

Många bloggar små blir en stor å

Läst på den amerikanska bloggen Gates of Vienna:

"Om en anti-jihadistisk blogg i Sverige får 3000 läsare om dagen - alltså 3000 av (hoppas jag) 3 miljoner ganska vettiga människor i Sverige - så är det en promille som kanske vet något om Barcelona-fördraget eller det kommande Eurabia!
Plats för skratt!"
Det visar hur viktigt det är att ihärdigt fortsätta med Upplysningen!

Motvärnet är en webbsida som betyder mycket för opinionsbildningen. En motvikt mot tidningarnas hjärntvätt.På Svenska Dagbladets framsida är månskäran och den femuddiga stjärnan lika framträdande som tidningens namn! "Har någon saudisk oljeshejk köpt upp Svenska Dagbladet?" undrar bloggen Fritänkaren.4 Kommentarer:

Anonym sa...

Vi kan ju alltid hoppas. dock tycker jag det ser ut som att antalet besökare även på de ledande bloggarna är så få att "upplysningen" kanske går alltför långsamt...

Även om journalister är medvetna om att bloggarna finns och att det finns människor som genomskådar deras lögner.

/Nybörjarbloggare

Knute sa...

Skriva kommentarer på tidningarnas webbsidor kanske når ut lika bra eller bättre som att blogga? Eller att skriva riktiga insändare till papperstidningarna. Men å andra sidan skulle man vara tvungen att självcensurera sig för att inte råka ut för den politiskt korrekta censuren.

Kritisk tänkare sa...

Viktigare än att påverka vanligt folk är att påverka "intelligentian". Dessa pösmunkar med sina ständiga bortförklaringar. Ja, skuldbelägganden av offren. För det ju alltid samhällets fel att invandrare begår brott och ägnar sig åt hederskultur.

Kritisk tänkare sa...

Tänk om man 1998 hade hävdat, att om tio år så kommer en av Sveriges största morgontidningar att ha en turkisk halvmåne på sin logga (heter det så?), så skulle man avfärdats som en galen paranoidiker.

Expressen-journalisten Ulf Nilson förutspådde förresten 2003 att 2013 så kommer Sverige att få sin förste muslimske statsminister.

Det vore väl trevligt. Det har väl bestämts i någon folkomröstning eller hur?

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.