15 september 2008

Råd till Obama


1. Fortsätt i samma stil som förut. Du besegrade ju "den absolut oslagbara" Hillary genom att hålla tal fyllda med Hopp, Förändring, problemanalys och lösningar för energikrisen som att äta mer grönsaker och pumpa däcken.

2. Amerika älskar den svarta kulturen. Mer hip-hopmusik, mer African-american innerstadsmiljöer. Inbjud pastor Jeremiah Wright igen.

3. Fortsätt att tala om för folk att om de inte röstar på dig isolerar de sig från världen. 80% av fransmännen gillar dig, likaså ryssarna, Fidel Castro, Hugo Chavez, Muammar Qaddafi, ledarna för Hamas och the Communist Party USA.

4. Väljarna gillar att se uppstudsiga kvinnor bli nedtryckta, så gå efter Palin med samma attityd som du använde mot Hillary.

5. Vi väljare gillar också att känna att den vi röstar på är överlägsen, så tryck ner alla andra. Tala om att du förstår "hur en typiskt vit person tänker." Upprepa att småstadsmänniskor klamrar sig fast vid Gud och vapen därför att de är bittra och att din fru tjänar mer pengar genom kommunala "hjälpprogram" än vad Palin tjänar som guvernör i Alaska.

6. Dra fördelar av vise-kandidaten. Visa dig tillsammans med Biden så mycket som möjligt.

7. Påminn folk om hur gammal McCain är, likna honom vid din morfar.
Upplys oss om hur irrelevant Palin är som guvernör, förringa hennes jobb och tala om hur betydelselöst det är att ha ett basketbollslag fullt med barn. Förresten, utmana henne på straffkast i basketboll.

8. Tala mer om Irak! Du kom ju med i den här tävlingen för att dra tillbaka USA från Irak. Glöm inte det.

9. Påminn oss om din meritlista. Harvard-advokat, deltidslärare, uppväxt i Honolulu, kommunorganisatör. Fast det bara är din första termin som senator har du röstat mer socialistiskt än tom. din föregångare Dick Durbin.

10. Vi älskade dina grekiska kolumner vid ditt acceptanstal. Mer spotlights, mer stadium, se upp mot himlen ofta, mer pekfinger.
Mer bilder på dig på låtsas-sedlar, presidentsköldar. Häng upp banderoller med din bild överallt, det fungerade för Stalin.
Ta ner bilderna av Che från väggen på ditt kontor och ersätt dem med foton på dig.
De väljare som inte bestämt sig kommer att älska det.

Randall Hoven


2 Kommentarer:

Anonym sa...

Lite off topic.

Många tycker ju illa om USA:s utrikes politik.
Men Condoleezza Rice är ju färgad och dessutom kvinna.
Hon äger 2st egenskaper som inga utbildningar kan toppa.

Borde inte världen vara perfekt vid det här laget?

Anonym sa...

Det har traditionsenligt varit en diskussion i USA om landet skall styras av
en elit eller av representanter från det arbetande folket. De presidenter som kommit från folket har visat sig göra ett jämförligt jobb med eliten, advokat utbildad vid IVY, helst Yale eller Harvard. Palin gick på ett statligt universitet och kommer från folket. Obama var en något vilsen ung småknarkande student på Columbia, som fick tillfälle att fortsätta på Harvard. Förutom att var politiker och professor i akademia har han inte haft något riktigt knegarjobb.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.