08 september 2008

Skenäktenskap - bröllopsvittne den europeiska unionen


Den lettiska dagstidningen Diena avslöjade annonser på datingsidan www.draugiem.lv, som sedan 2006 sökt kvinnor från de baltiska länderna med erbjudanden om betalning, fri resa, boende och jobb i Irland om de gifte sig med män från Indien. "Fiktiva äktenskap, populärt i Dublin just nu", framgick det av annonserna.

Den lettiska journalisten Aleksandra Jolinka svarade på en annons och fick veta mer: Äktenskapet medför inga skyldigheter, det är bara en formalitet: äktenskapet ogiltigförklaras efter ett år - och de indiska männen är egentligen inte indier, utan från Pakistan.

Fram till i somras behövde de irländska myndigheterna inte undersöka om det verkligen finns hundratals proforma-äktenskap bland de fler än 2.000 ansökningarna. I alla de fall som det, enligt justitieministeriet, finns anledning till misstanke skulle ansökningarna avslås med den särskilda irländska regeln:

De som vistats olagligt i landet då de blev gifta, kunde skickas ut ur landet. De som hade kommit in i landet på ett kortvarigt visum till exempel för att studera, fick lov att slutföra det, men äktenskapet skaffade dem inte det eftertraktade femåriga uppehållstillstånd, som kan följas av permanent uppehållstillstånd och medborgarskap.

Men allt det förändrades i Luxemburg fredagen den 25 juli då 13 domare i EG-domstolen reste sig för att utfärda dom i frågan om Blaise Metock, Hencheal Ikhogo och de två andra män, som Irlands High Court fyra månader tidigare hade begärt att få avgjord:

Domarna beslöt att Irlands regel är ogiltig och har varit det från den infördes under våren 2006.

Jyllands-Posten via
Monokultur
Bogus marriages in Dublin, Pakistani marrying Latvian girlsEnligt EUs direktiv har den som gifter sig med en EU-medborgare "absolut" rätt att stanna. Men domare ska inte stifta lagar, vilket de gör när de godkänner arrangerade äktenskap. De kan inte vara ovetande om att med denna dom kommer folkvandringen till Europa att öka. Den domstol som ska garantera lag och rätt lider av politiskt korrekt idioti och kör över européerna.

Eftersom Sverige som enda land i Europa redan följer Metock-domens krav på obegränsad anhöriginvandring har det varit tyst om detta i svenska media. Folk kunde ju annars börja tänka själva och rösta på Sverigedemokraterna. Dagens Nyheter och Sveriges Television ser sig som moraliska världsmästare men är själva verket moraliska katastrofer som uppmuntrar barnäktenskap och tvångsäktenskap.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.