27 september 2008

Socialdemokraternas ungdomsförbund har bara 1233 medlemmar

"SSU är nu en liten sekt, inte större än Bredsättra hembygdsförening. 1 233 medlemmar - vilket ras, från 40 000 för några år sedan till drygt 1 000 i dag.

Ur detta lilla urval skall det nu rekryteras ministrar och generaldirektörer; den lilla medlemsskaran medför att nästan varje SSU:are har en garanterad köttgryteposition: ner med sleven redan i unga år," skriver Kurt Lundgren på
Östra Ölands fria horisont.
Jag skulle tro att ganska många ungdomar känner till denna strålande karriärväg, så man kan undra varför SSU inte har fler medlemmar. Måste man vara skapt på ett speciellt sätt för att platsa där? En god portion dubbelmoral kanske. Kunna prata om rättvisa, solidaritet och jämlikhet så det låter som man tror på det. Hyckleri är det ändå.

Som opinionssiffrorna ser ut är vi dömda till att styras av SSU:are efter nästa val. "Därefter blir det socialistiskt styre i detta land i minst 25 år, oavbrutet," skriver Kurt Lundgren.

Den lilla sekten SSU samarbetar gärna med andra små sekter, till exempel Ung vänster, Attac och AFA. Eller vad sägs om denna mystiska terrorattack:
145 tjänstemän och besökare på Svenskt näringsliv i Stockholm blev förgiftade av den ovanliga bakterien shigella. Magsjukeutbrottet utnyttjade den politiska ungdomsförbundet SSU för att framföra sina åsikter om organisationen.

På förbundets hemsida publicerades den 2 september meddelandet:

"SSU Stockholm kan inte undvika att se det ironiska i att storkapitalets män, som äter sig mätta på bekostad av världens arbetares lidande, nu drabbas av magsjuka. Därför lovar SSU Stockholm i ett uttalande i dag, en bukett rosor till de som tar på sig ansvar för dådet, då detta med största sannolikhet inte är en slump".

Sedan det i torsdags blev känt att en organisation på internet tagit på sig ansvaret för smittan - som utreds av polis och Säpo - hamnade SSU:s pressmeddelande i ett helt annat ljus. SvD
SSU hade knappast skrivit så där om de inte på något sätt hade haft kännedom om att det var fråga om en avsiktlig matförgiftningsattack mot Svenskt näringsliv. Det borde vara lätt för polisen och SÄPO att kolla upp medlemmarna, de är ju inte så många.

Om inte annat blev det bra reklam för ett desperat SSU, åtminstone i målgruppen skolelever som blivit hjärntvättade av statstelevisionen och marxistiska samhällskunskapslärare. Det är nog inte den sista PR-kuppen vi får se från SSU.

Salem: socialdemokrater hyllade mördare

1 Kommentarer:

Krikon sa...

Tack för intressant och avslöjande blog om de röda lössen!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.