28 oktober 2008

2010: borgerlig valallians eller sossestyre för eviga tider

Kristdemokraterna är illa ute och balanserar runt 4-procentspärren i opinionsundersökningarna. Men det bekymrar inte Sydsvenskan som har fått för sig att en borgerlig valallians med gemensam valsedel skulle gynna sverigedemokraterna:

"Med en borgerlig valallians skulle det relativt snart, uppmuntrade av valsystemet, dyka upp nya partier som sliter och drar i väljarna."

Resonemanget går ut på att det gör ingenting om kristdemokraterna trillar ur riksdagen, för då kan de övriga borgerliga partierna bilda en samlingsregering tillsammans med socialdemokraterna, som i Tyskland. Hellre det än att svenska folket ska få ett ord med i laget.

"Det är för kristdemokraterna bara att bryta ihop och gå vidare", skriver den politiska korrekthetens överstepräst Dagens Nyheter. Kristdemokraterna är det enda parti som speglar folkopinionens motstånd mot samkönade äktenskap, eller som det lär heta, könsneutrala. I Sverige ska alla tycka likadant, vilket är katastrofalt för yttrandefriheten.

Sveriges framtid undermineras av att journalister och politiker är fixerade vid att hålla sverigedemokraterna utanför makten. Sverigedemokraterna varnar för den muslimska massinvandringen men makthavarna är förhärdade verklighetsförnekare som vägrar lyssna.

2 Kommentarer:

Anonym sa...

Det äcklar mig.


Men jag tror faktiskt svenskarna vill leva såhär. Dom vill ha detta samhället. Alldeles oavsett om dom blivt våldtagna, misshandlade för deras etnicitet så röstar dom på riksdagspartierna.

Jag blev oehört förvånad över att 54% tycker att man ska plöjja ner massor med fler miljarder i tunnelprojektet under hallandsåsen:

http://www.nyteknik.se/nyheter/bygg/byggartiklar/article436026.ece

Anonym sa...

Jag tror inte att svenskarna vill ha det så här - men - svenskarna förmår inte "lyfta sig ur" situationen - att rösta på något annat än riksdagspartierna ger ju skuldkänslor eller kanske skamkänslor? Det ser ju pressen och vår s k fria television till. Hoppas att man i kommande val ändå kommer till skott, och tar steget!
Mats - Malmö

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.