25 oktober 2008

Bristen på öppenhet lämnar EU sårbart för fientlig infiltration

Fjordmans anledning # 6.

För att ha ett system med en regering under offentlig kontroll, behövs ansvarsskyldighet och öppenhet. EU har misslyckats bedrövligt i båda fallen.

Anledningen till att EU: s ledare kunde begå ett svek så stort som skapandet av Eurabia är inte enbart därför att EU: s myndigheter inte formellt utsätts för folkets vilja, utan lika mycket därför att de gjort beslutsprocessen oerhört komplicerad och flyttat den verkliga makten från allmänhetens insyn. Det finns all anledning att tro att några av dem som hävdar att de är våra företrädare har mutats och / eller utsatts för utpressning av muslimska länder och andra fiender, att genomföra en agenda som står i motsatsförhållande till våra intressen.

Inget system är perfekt, men ett slutet och icke-transparent system som EU företräder, är särskilt utsatt för infiltration från utomstående och fientliga utländska intressen. De "lagar mot diskriminering" vi nu ser i Västeuropa är en indikation på att det demokratiska systemet inte längre fungerar som avsett.

Dessa lagar kommer från en liten grupp av självutnämnda ledare som svarar på trycket från den muslimska världen och inte från sitt eget folk. Den europeiska politiska eliten riskerar i allt högre grad att bli medarbetare och marionetter för våra fiender, eftersom det är så de agerar i många fall. 


1 Kommentarer:

Anonym sa...

Vad kan de då ha för hållhake på "våra" EU-politiker?

"En välkänd före detta hög politiker finns bland de kunder som köpt barnporr via den liga som nyligen avslöjades i Nederländerna och Belgien. ...". Se http://wwwc.aftonbladet.se/nyheter/9807/23/telegram/utrikesnyttnf.html

En mycket god anledninga att verka för mindre öppenhet?

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.