14 oktober 2008

Dessa personer har rösträtt!

Howard Stern, värd för ett kontroversiellt radioprogram, skickade ut en reporter i Harlem, Manhattan och intervjuade människor på gatan om varför de kommer att rösta på Obama.
Han använde sig av McCains politiska ställningstagande men låtsades att de i stället var Obamas åsikter.
Således frågade han om man föredrog Obama därför att han är emot abort, att han vill låta trupperna vara kvar i Irak tills de avslutat jobbet, och att han är emot stamcellforskning. Kronan på verket var att samtliga också var nöjda med att han utsett Sarah Palin till sin vice-kandidat.9 Kommentarer:

Anonym sa...

Dummokrati.
Hur många som röstar i Sverige har studerat partiprogrammen?

Anonym sa...

Nu inser jag att Howard Stern inte bara är rolig, han är intelligent också. Skulle vara bra om han kunde göra ett nedslag i den svenska samtiden.

Anonym sa...

Kul.

Säffle

Anonym sa...

En av mina alldeles för många vänsterorienterade systerdöttrar förklarade en kväll det amerikanska presidentvalet för mig:

- Demokraterna är bra. Det hörs ju på namnet, eller hur? Dessutom har han så snygga ögon.
Republikanerna låter i och för sig bra, vem vill ha en kung? Men i verkligheten är de fascister.
Demokraterna är motståndare till fascisterna så därför hoppas jag att Obama vinner så att Amerika inte fortsätter att vara fascistiskt.

Se, där fick jag mig en lektion men jag tröstade mig med att vitsen med allmän rösträtt är att folket inte kan skylla på någon annan när det går åt h-e.

Berit sa...

Lasse, tyvärr snuddar din systerdotter vid sanningen.
Det statliga övertagandet av bankerna är allt fascistiskt så det räcker.
Man skulle i stället ge 1 miljon till varje skattebetalare. Det skulle få fart på ekonomin i landet och bli betydligt billigare än de 700 miljarderna.

Anonym sa...

Svensken är härmed degraderad till en andra plats som världens dummaste folk!

Anonym sa...

Berit,
Bra förslag.
Men det skulle nog få mer fart på den kinesiska ekonomin än den amerikanska.

Anonym sa...

Demokrati har en del nackdelar också men fördelarna överväger.
Det skulle f ö nog inte vara så väldigt svårt att hitta personer likt de i videon här i Sverige också.
Jag har själv fått en låång föreläsning om invandringens alla fördelar av en dam i 60-årsåldern.
När jag berättade om hus med 96 arabnamn och tre finska och ett svenskt på namnlistan i trapphuset, tittade hon bara konstigt på mig???
Samma sak när jag påpekade att i vissa grupper var det under 10% som arbetade?? Återigen kom en konstig blick, sen fortsatte föreläsningen, allt som direkt hämtat ur sossepropagandan.
En del VILL inte se verkligheten.
//E

Anonym sa...

//E, du beskriver på ett träffande sätt det man kan kalla "glappet". Alltså glappet mellan vad man säger att man gör/hur det är och vad man verkligen gör/hur det verkligen är.

Tyvärr gör inte svensk media sitt jobb och arbetar för att det senare skall komma i dagen. Det finns kanske en del journalister som kan undantas från den kritiken, men de är för få för att göra verklig skillnad (ännu!).

Vi befinner oss ju i en situation då det gäller frågor som rör invandring, mångkulturalism och islam, som är på pricken som den i sagan om kejsarens nya kläder. Någon måste sticka hål på bubblan.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.