29 oktober 2008

Historien kommer att ge dem rättJag kommer att sakna dem, George W Bush och Condoleezza Rice. De menar vad de säger och är villiga att stå upp för frihet och demokrati med vapen i hand. Om USA:s näste president ger upp i Irak kommer det att leda till att den muslimska världen betraktar väst som svaga och ge stark vind i seglen till alla islamister, samt den svenska 68-generationen.

Jämfört med Bush är båda presidentkandidaterna opålitliga och har för många skelett i garderoben. Dock har Obama fler skelett än McCain.

Olja och idealism i Irak
Dead Mans Hand
Saddam bluffade både Blix och Bush

4 Kommentarer:

Anonym sa...

Kunde inte sagt det bättre själv. Det verkar som om avgörandets tider är på väg. Att välja defaitismens och förräderiets väg - socialismens väg - för att utplåna oss själva och Västvärlden, i händerna på Islam. Eller? Finns det ett alternativ? Det finns inte i Vänstern i alla fall.

txtr sa...

Samma här, har alltid försvarat Bush, förmodligen den enda "head of state" + stab som fattat något av världsläget av idag. Här är en parodi eller önskedröm för oss "Bush-fans": http://www.youtube.com/watch?v=hZjpCK02s3A&eurl=http://jakobdlouhy.wordpress.com/

Anonym sa...

Demokrati är ju en vacker tanke. Och det är ju klart att med fler arbetslösa och arbetsovilla men röstberättigade även i Sverige är det självklart att vi som har jobb skall försörja fler och fler. Att inte idioterna i rosenbad förstår det, eller gör dom det men makten smakar så sött så sött....

//Peter

Anonym sa...

Jämfört med Bush är båda presidentkandidaterna opålitliga och har för många skelett i garderoben
-----------------------------------
Bush JR samt hans far har också en del skellet i garderoben med tanke på att dom båda är medlemmar i Skulls and Bones secret society vid Yale univerisitet .Varje år sedan 1832 har 15 nya medlemmar rekryterats många av dom har sedan blivit framgångsrika affärsmän presidenter etc. En läsvärd bok är America's Secret Establishment: An Introduction to the Order of Skull & Bones av Antony C. Sutton ekonom,författare och historiker .
Boken finns att läsa online på följande länk.

http://sandiego.indymedia.org/media/2006/10/119639.pdf

Värt att tilläga jag är verken demokrat eller republikan. Båda sidorna är kontrollerade av makter som inte vill folket i USA och världen något gott.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.