04 oktober 2008

Man får den politiker man förtjänar

För er som tror att presidentvalet i USA bara handlar om Obama och McCain ska veta att det finns ytterligare en som aspirerar på titeln:
Cynthia McKinney, som är The Green Party's kandidat.

McKinney var tidigare kongresskvinna för DeKalb County här i atlantaområdet i 12 år, men trots att DeKalb har övervägande svart befolkning räckte inte ens det för omval till Kongressen år 2007.
I videon nedan påstår McKinney att 5000 fängelsekunder sköts och begravdes av The National Guard efter orkanen Katrina.
Tidigare har hon påstått att Bush kände till attacken den 11 september, 2001 men att han inte varnade Amerika på grund av sin pappas affärsintressen.
2006 var det mycket skriverier om henne när hon lappade till en säkerhetspolis som bad om hennes identifikation i Kongressbyggnaden. McKenny blev arg när han inte omedelbart visste vilken betydelsefull person hon är.





Ni ska bara veta att The Green Party påstår sig ha lösningar på alla problem, vare sig det gäller universell sjukvård, alternativ energi, valreformer och valfusk samt löner. De har också mod och självständighet att ta sig an mäktiga bolagsintressen.


2 Kommentarer:

txtr sa...

Helt jävla otroligt.

Anonym sa...

När man kämpar för dom "goda" krafterna kommer man undan med mycket...

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.