30 oktober 2008

Medias partiskhet

Obama utmanövrerar McCain vad gäller kampanjpengar 4:1. Men ännu viktigare än pengar i detta presidentval är att media till allra största delen redan har utsett Obama till vinnare.

Två tredjedelar av alla artiklar och reportage i pressen om Obama har varit positiva medan det man skrivit om McCain bara varit positivt i 2 utav 10 artiklar.
(Pew Research Center).
Den som verkligen vill vetat vem Obama är bör läsa hans bok 'Dreams from my Father" vilken är mycket avslöjande.

Vi tror och hoppas att vi ska kunna lita på att media ska vara en pålitlig källa till information men reglerna under denna kampanj har varit: "Om, hur, när, varför, var" en händelse kan skada Obama skriver man inte om det.

Obama har skrivit om hur attraherad han var av marxismen under sina studieår.
Jag vet att det inte får så många att höja på ögonbrynen i Sverige, men här i USA har det fram till nu bokstavligen varit ett rött skynke.
Inte någon kandidat som är så långt ut på vänsterkanten som Obama skulle tidigare haft aningen av en chans.

Han skriver om hur han omsorgsfullt valde sina vänner bland de politiska aktiva svarta studenterna, de utländska, mexicoamerikanerna, de marxistiska professorerna och de organiserade feministerna. Dessa är de vänner som Obama säger att han valde "med omsorg."

Om han var så omsorgsfull redan då kan vi utgå ifrån att han valde Pastor Wright och Bill Ayers med lika mycket "omsorg".
Han beskriver också att han bodde på Manhattan's Upper East Side och att han drogs till East Village för, som han kallade det, "socialistiska konferenser". Han besökte också ofta Cooper Union, ett universitet känt för sin beundran av Karl Marx.
Tänk er att McCain skulle ha skrivit en bok om att han för 20 år sedan var attraherad till Ku Klux Klan. Tror ni att han ens skulle ha varit på röstsedlarna nästa tisdag?
Kan ni tänka er vilka rubriker det skulle ha blivit!

1 Kommentarer:

Darwin sa...

Jag bara älskar din jämförelse mellan socialism och KKK, praktfullt. Ironin lyser verkligen igenom!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.