20 oktober 2008

Mona Sahlin först ut i Halal-tv

Den 3:e november är det premiär för programmet "Halal-tv". Då intervjuas den socialdemokratiska ledaren Mona Sahlin av Cherin Awad (till höger på bilden). År 2003 hävdade Cherin Awad i debattprogrammet ”Existens” att otrogna kvinnor skulle stenas till döds.

Undrar vad islamisterna har för hållhake på Sveriges Television och socialdemokratiska partiet? Eller gör Sahlingänget detta helt frivilligt med öppna ögon? Dessa avskyvärda människor borde avskedas hela bunten.

Enligt deras favoriserade religion är det halal (tillåtet) att stena en kvinna genom att begrava henne upp till axlarna men haram (förbjudet) att stena henne på plan mark och riskera hennes "hijab".

Läs om Cherin Awads blogg Betraktarens öga - en blogg att hålla ett öga på

3 Kommentarer:

Anonym sa...

Konstigt. Det här har de inte sagt på tv-nyheterna! :)

Cherin Awad hade aldrig kommit ifråga som programledare i tv om hon inte hade varit muslim.

Har vi lägger krav på muslimer? Är hennes upphöjelse till programledare ett exempel på det som president Bush kallat: "The soft bigotry of low expectations"?

Anonym sa...

Om alla otrogna ska stenas till dods, alla homos skall hangas och alla som lamnar Islam skall dodas, de som forolampar islam skall dodas, det finns bara hon kvar och den statliga TV ledningen.

Halal tv ar dessutom en motsats till Monas pro-homo installning vilket visar att hon inte har nagon asikt om varken det ena eller andra, hon bara deltar i allt underligt som en superhycklare.

Anonym sa...

Det värsta är att hon inte begriper innebörden av "nyttig idiot"

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.