06 oktober 2008

Muslimers val

CAIR sätter upp registreringsbås utanför moskéer för att uppmana fler muslimer att rösta i det kommande valet.

"The Council on American-Islamic Relations" egen högste ledare Omar Ahmad, säger att :

"Islam finns i Amerika, inte för att vara jämställd med andra religioner utan för att bli den dominerande. Koranen ska vara den högsta auktoriteten i Amerika och Islam den enda accepterade religionen på jorden."

Viktiga frågor som man anser att muslimer ska ta ställning till är:
"Varför ser folk ett samband mellan Islam och fascism?
Hur kan vi skydda vår rätt som immigranter?
Varför ofredar de oss på flygplatserna?"

En av deltagarna säger att "Nu är det nog. Vi kräver att inte bli behandlade som andraklassens medborgare längre."

Obama kritiseras för att han inte talar om sin muslimska bakgrund och sina muslimska släktingar. Han tillbringade sin barndom i Indonesien, världens största muslimska land, och hans styvfar och farfar var muslimer.
Det vore intressant att veta vilken religion muslimer anser att Obama tillhör?Enligt en Pew-undersökning från förra veckan tror 13 % av Amerikas befolkning att Obama är muslim och år 2007 påstod 45% av alla väljare att de inte skulle rösta på en muslim.
Vissa muslimer tror att ryktet om att Obama är muslim har startats av McCain för att smutskasta Islam. Underlig inställning när det kommer från en muslim, som tydligen inte har höga tankar om sin egen religion!

6 Kommentarer:

Knute sa...

Dårligt nyt for Julemanden

Kristeligt Dagblad forkynder: Alle FN-organisationer i Danmark har afskaffet Kristi himmelfart, og alle medarbejdere har i stedet fri på den muslimske helligdag eid.

Hermed er det så slut med at støtte UNICEF. Det pilrådne FN kan tage deres pakkenelliker - inclusive diverse, folkekirkelige biskopper, prælater og hele den tyrkiske musik og forføje sig hen hvor peberet gror. Farvel og tobak.

Veritas Universalis

Knute sa...

En president Obama kommer att vara full av respekt för FN, utan tvivel vill han följa FN när det rör sig om utrikespolitik. Det är i allra högsta grad förvånande när människor fortsätter att lita på denna korrupta organisation, som intet gjorde för att rädda människoliv i Rwanda eller i Darfur, och som nyligen flätade fingrar med benhårda gangsters som Robert Mugabe, som klänger sig till makten i Zimbabwe genom att döda motståndare i oppositionen.

A few more reasons to oppose Obama
Kyllinger der selv går ind til KFC!

Anonym sa...

Det enda jag reagerar på är att det är oroande när folk börjar blanda ihop religion med politik. Just därför skulle jag aldrig rösta på John och Sarah.

Berit sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Berit sa...

Ja, det vore ju för jäkligt om de skulle säga:
"God Bless Amerika"
Bättre att rösta på någon som inte tycker om landet.

Anonym sa...

Caroline, Obama blandade religion med politik under 20 år. Han sökte ut Jeremiah Wright och hans kyrka. Man kan inte blanda hatfull religion och politik mer än Wright. Varken John eller Sarah har utövat sina privata övertygelser politiskt.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.