26 oktober 2008

Ännu en förrädare avslöjar sig

Fredspristagaren Ahtisaari skäms över att världssamfundet inte har löst konflikten i Mellanöstern. Det är till att blåsa upp sin egen betydelse och ta världens bördor på sina axlar:

"Vad som behöver göras vet alla redan. Som att det helt klart behövs en palestinsk stat, men samtidigt en lösning som garanterar fred för israelerna."

Han hoppas att USA:s näste president använder sitt första år för att hitta en permanent lösning i Mellanöstern.

Ja det kan han nog vara ganska säker på att USA:s näste president om han heter Barack Obama kommer att försöka skapa en egen stat åt palestinierna. Men det skulle knappast garantera fred för israelerna. Kartan visar varför det är så svårt för Israel att upphäva ockupationen av Västbanken. Vilken
raketramp för palestinierna den skulle bli!

Ahtisaari lever på sådant här, det är därför han vill förhandla med palestinska och afghanska terrorister. Det gick ju bra (?) i Kosovo tycker han. Han leker med elden, ger man islamisterna ett lillfinger tar de hela handen. Han borde skämmas, men inte av den anledning han inbillar sig.

Vad begär han egentligen? Att Israel ska kapitulera? Gång på gång har det visat sig att de palestinska ledarnas extremism inte stoppas av fredsavtal. Glöm inte att det finns något som kallas taqija - islams lagliga lögn. Deras dödslängtan och dödsförakt är inte att leka med. De handlar efter det schema som islam hjärntvättar sina utövare med:

"Israel kommer aldrig att kunna vinna över oss, därför att vi i motsats till dem inte är rädda för att dö. Ja, vi [jihadkrigarna] slår till och med vad med varandra om vem som kommer att dö först. Det är inte israelerna som bestämmer när jag skall dö. Det är redan bestämt! Det är ödet! Det är vår rätt. Det är vår kraft! Det är därför vi kommer att vinna."

* * *

På tal om förrädare: Israel stoppade Cat Stevens därför att han skänkt pengar till den islamistiska rörelsen Hamas. Han skulle sjunga sången ”Peace Train” för att stödja en fred mellan israeler och palestinier. Från en video med Cat Stevens, också känd som Yusuf Islam:

Robertson: Du tycker inte att denna man förtjänar att dö?
Yusuf Islam: Vem, Salman Rushdie?
Robertson: Ja.
Yusuf Islam: Ja, ja.
Robertson: Och är det din plikt att vara hans bödel?
Yusuf Islam: Uh, nej, inte nödvändigtvis, såvida inte vi var i en islamisk stat och jag blev beordrad av en domare eller av myndigheterna att utföra en sådan handling - kanske, ja.

2 Kommentarer:

Anonym sa...

I just detta fallet är inte bara Taqiyya ett problem.

Hudna är ju det avtal som sluts, sett enligt Dar al Islams(House of Islam) förhållningsätt gentemot Dar al Harb(House of War).

Hudna är bara vapenvila, gäller enligt doktrin max 10år eller så länge "alibi" fortsätter att gälla. Så länge upprätthålls även hudna.

Anledningen till att ingå hudna enligt doktrinen är om jihadists är i underläge...
Så om maxtiden för hudna passerats men underläget kvarstår så finns ett "alibi" för att upprätthålls hudna... Men det är fortfarande enligt doktrinen bara vapenvila.

Enligt Västs sätt att se på det så har ju "fredsavtal" ingåtts, inte vapenvila.

Knute sa...

Hudna, ett begrepp som Carl Bildt, Martti Ahtisaari och övriga förhandlarproffs borde studera. För islamister gäller alltså aldrig ett fredsavtal, det är bara en tillfällig vapenvila.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.