12 oktober 2008

Saudibritannien har fått en muslimsk justitieminister

Shahid Malik heter den nye justitieministern som utnämndes vid en rockad i den brittiska regeringen.

"We Muslims are the new Jews," påstod han för en tid sedan efter att någon hade kastat en brandbomb på hans bil på en bensinstation.

En förolämpning mot offren för förintelsen. Inbillar han sig att engelsmännen tänker bygga koncentrationsläger? Nu kan de vänta sig ännu mindre förståelse när de själva drabbas av "omvänd" rasism och hatbrott. Och mer sharia blir det förstås.

Ny immigrationsminister blev
Phil Woolas, en man som väckt vrede bland muslimer genom att säga att kusingiften ger upphov till barn med genetiska defekter. Diskussioner pågår om ett medicinskt faktum kan kallas för islamofobi.

Hodjas blog kommenterar:

"Att utnämna en relativt ärlig man till immigrationsminister samtidigt som man tar en muslim till justitieminister motsvarar väl någorlunda att ösa en dödsdömd Titanic med en tesked."

"Om människor blir arbetslösa blir frågan om invandring mycket kvistig," säger Phil Woolas till dagstidningen The Times. Han vill sätta en gräns för invandringen och följa EU:s nya riktlinjer, hur mycket dessa nu är värda i verkligheten. Folkvandringen till Europa är enorm och EU-ledarna talar med kluvna tungor. Nyligen meddelades att de vill ha hit 50 miljoner afrikaner som pensionsräddare. Inte ens finanskrisen har fått dem att tänka om.

2 Kommentarer:

Anonym sa...

Detta är bara för mycket.

Att den sker så helt öppet, islamiseringen! Och att det går så snabbt!

Bind samman en muslimsk brittisk justitieminister med att familjesharia (även rörande hustrumisshandel) har getts samma legala status som brittisk lag.

Vart är vi på väg?

Och alla dessa nyliberaler som Henrik Alexandersson etc., som tycker detta är lugnt, att sådana som vi överdriver.

Och det faktum att EU blivit en ruskig polisstat. Kurt Lundgren skriver om en förintelseförnekare som på tysk begäran gripits i Storbritannien för sina åsikter, trots att det är lagligt med förintelseförnekelse i Storbritannien (den europeiska arresteringsordern möjliggör utlämnande till land där en åsikt är ett brott fast den är laglig i det land som tvingas utlämna).

Östra Ölands fria horisont

Och sedan detta fantastiska, att
EU öppnar arbetsförmedling i Mali i Afrika, trots att en gigantisk ökning av arbetslösheten förväntas i hela EU i finanskrisens spår!

Vad är det för mardrömsvärld våra politiker har i beredskap?

Knute sa...

Jag känner som du. Det går så fort att när den stora allmänheten vaknar upp kan det vara för sent.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.