06 oktober 2008

Säg mig vem du umgås med...

Äntligen låter man Sarah Palin visa huggtänderna, jag har saknat barracudan. Hon sticker inte under stol med Obamas förhållande till Bill Ayers och påstår att Obama "varit kompis med terrorister" .
"Vår motståndare... tycks vara en person som ser Amerika som bristfälligt, så bristfälligt att han är kompis med terrorister som har sitt eget land som måltavla ...Det här är en man som inte ser Amerika så som du och jag ser det"
Det handlar om ett förhållande som varit känt och det är viktigt att alla blir upplysta om att Barack Obama startade sin politiska karriär i denne mans vardagsrum.
Naturligtvis kallar man Palins uttalanden för smutskastning och vissa går så långt som att kalla det rasism.Annenberg Challenge försöker bagatellisera sambandet men Stanley Kuntz har tittat på styrelseprotokoll och menar att kompanjonskapet mellan de två gick djupare än så. Obama var den som auktoriserade pengarna som betalades ut från Ayers fonder mellan 1991 och 2001. Obama arbetade för Ayers när denne visade sitt omtalade förakt genom att trampa på den amerikanska flaggan.

Man försöker ursäkta Obama genom att påpeka att han bara var 8 år när Ayers utförde bombattackerna, men det gör ju saken än värre att han sedan som vuxen började arbeta för Ayers.

Läs också Fire in the Night

3 Kommentarer:

Anonym sa...

Amerikanska media har undvikit att följa upp Obamas relation med Ayers och hans fru, Jeremia Wright, ursprunget och summorna av Obamas kampanjpengar, sambandet mellan Michelles position på Univ Universitetet, stipendiepengar och kampanjpengar till Obama.

Anonym sa...

Obama hade Che Guvaras bild på väggen i kampanjbyråerna i Texas.

Anonym sa...

Obama vagrar redovisa hur 200 miljoner dollar donerats till hans kampanj och av vem.

Han har redan tvingats betala tillbaks illegala bidrag fran palestinier.

Var det saudi arabien som betalade hans studier? Det inte heller redovisats.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.