08 oktober 2008

Tyvärr, Obama är definitivt skum

Ju mer som avslöjas om presidentkandidat Obama desto mer framstår McCain och Palin som det säkraste alternativet. Nyligen ville Obama låta arrestera dem som säger saker om honom som han inte tycker om.

Och nu senast blev författaren av en Obama-kritisk bok
utvisad från Kenya på grund av sina efterforskningar om Obamas stöd till den kenyanske politikern Odinga. Obamas far tillhörde samma stam som Odinga, luo-folket, och när Obama var på besök i Kenya år 2006 bodde han hos Odinga och lovprisade denne vid möten och demonstrationer i Nairobi.

Raila Odinga gick i skola i Östtyskland (född 1945 tog han examen vid Magdeburgs universitet 1970), och gav sin förstfödde son namn efter Fidel Castro.

Förra året lovade Odinga muslimerna sharia-lagar och underblåste de etniska motsättningarna, vilket resulterade i blodbad och en halv miljon människor på flykt.

Islamisk jihad, om man lite oegentligt använder det uttrycket om konflikten i Kenya, kommer alltså in på ett oväntat sätt i det amerikanska presidentvalet.

Enligt Jerome Corsi, författaren till boken "The Obama Nation" står Obama i telefonkontakt med Odinga. Följaktligen kan man misstänka att det är Obama själv som velat hindra att Corsi släpper fler "heta potatisar".

Om Barack Obama mot förmodan skulle förlora valet beror det inte på att han är "svart" utan på att han är "muslim". Att väljarna skulle dra sig för att rösta på honom på grund av hans hudfärg är tveksamt, mentaliteten har ändrat sig sedan 1982 då Tom Bradley, Los Angeles svarte borgmästare, överraskande förlorade till sin vite motståndare i Kaliforniens guvernörsval.

Speciellt svart är Obama ju heller inte och han är inte heller representativ för de svarta i USA eftersom han delvis är uppvuxen i Indonesien med en muslimsk styvfar.

6 Kommentarer:

Berit sa...

Corsi var i Kenya för att göra reklam för sin bok som man anser kommer att skada Obama när den kommer ut.
Han skriver bl.a om Obamas droganvändande, kontakter med kenya-maffian och att han skulle vara muslim.
Corsi har tidigare gjort sig känd som med-författare till en bok, "Unfit for Command" (2004) som ifrågasatte John Kerrys lämplighet som president.

Anonym sa...

Följ Philip Bergs försök att via domstol få reda på identiteten hos den man som påstår sej heta Obama. Advokat Berg, har stämt Obama d.v.s. Berry Dunham eller eventuellt Berry Soetoro och Demokratiska nationella kommittén för att bryta mot konstitutionen beträffande presidentval. Obama har svarat med att försöka förhala förhandlingarna två gånger, istället för att lägga fram bevis på att han är född i U.S.A och att han är amerikansk medborgare.
Inte en rad i pressen.
Föreställ er att VP Palin skulle ha förhalat bevis om sin identitet.
http://www.obamacrimes.com/index.php
Rörig sida med mycket pdf filer om stämningen, så med lite tålamod finns mycket läsvärt.
//Leif

Anonym sa...

Det var som attan! Är det saudierna som betalar för Obamas kampanj? Han bränner tre gånger så mycket pengar på reklam som McCain har råd med!

nn

Anonym sa...

Om Obama var friare med att utge viktig relevant information behövde Corsis bok inte kännas hotande. Obama har tjänat över 3 milj dollar på sina 2 biografier, som tydligen betonar endast den del som han vill visa. Inte mycket om collegeåren vid Columbia, inte mycket om Ayers, inte mycket om Rebozo.
Obama talade i debatten om brist på reglering. Själv finansierade han sitt hus i Chicago genom att ha Rebozo köpa grannens tomt. Reglering och insyn gäller väl inte honom. Han nämnde inte heller sin roll i ACORN. Med helt allvarlig uppsyn ljuger han om sina växlande ståndpunkter. För någon som inte vet sammanhanget kan det låta bra.

Knute sa...

You may be incredulous at hearing this but it's not because Obama is black that I support McCain-Palin. It is because I’m not a liberal. It’s pretty simple. Most conservatives I know, at least around my age or younger (I'm 41) are color blind.

En kritisk kommentar (nr 13) till Put the Gloves Back On. Artikelförfattaren Kathleen Parker är ett exempel på hur väl Obama lyckats hypnotisera kvinnor som inte gillar starka kvinnor. Obamas skumma förbindelser avfärdas som något Palin drar fram för att flirta med väljarna.

Knute sa...

Intressant artikel som jämför Obama med Kennedy, en ung oerfaren president som förde oss alla till randen av ett atomvapenkrig.

Ann-Sofie Dahl

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.