05 oktober 2008

Ungdomsgäng skjuter mot äldreboendeBeväpnade ungdomsgäng SKJUTER in i äldres lägenheter i Trollhättan.

"Vakter sattes in men togs bort då vaktbolaget inte ansåg sig kunna garantera vakternas säkerhet." Fy fan vilka fegisar!

"Situationen på Kronogården är en läckerhet för sverigedemokraterna och andra främlingsfientliga organisationer, menar Kommunals ordförande."
Vilken idiot! Det enda han tänker på är om dåliga opinionssiffror skulle hota hans karriär inom socialdemokratiska partiet.

TTELA SvD DN

5 Kommentarer:

Anonym sa...

DN hade en helsida om saken, men inte ett ord om varifrån dessa "ungdomar" kom. Vilket fanastisk hyckleri,

Anonym sa...

Wow ja det är verkligen sorgligt att se att fokus hamnar på SD och deras eventuella framsteg pga av sådanna här händelser.
Hur vore det om fokus hamnade på att förhinrda händelser som den här och andra händelser i samhället, det hande nog bättre förhindrat SD från framsteg.

Knute sa...

Tack för tipset Sten Sture, jag infogar en länk till DN!

Anonym sa...

Ny anti-PK blogg med glimten i ögat.

"skyddsrum"

metrobloggen.se/skyddsrum

Anonym sa...

Är massinvandringen till Europa en form av etnisk kolonisering? Är vissa invandrargruppers överrepresentation i brottsstatistiken uttryck för en brutal form av etniskt-religiöst revirtänkande?

http://sv.metapedia.org/wiki/Guillaume_Faye

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.