16 oktober 2008

USA har drabbats av Negrofili

Amerika är ett rasistiskt land men inte på det sätt som Obama, Pastor Wright eller Jesse Jackson vill få oss att tro.
Många av de vita som kommer att rösta på Obama har drabbats av Negrofili, en överdriven tillgivenhet för svarta (i motsats till en antipati mot dem)

Under de senaste årtiondena har vi utsatts för budskapet från nyheter, underhållning, liberala politiker och aktivister att färgade personer på något sätt är noblare, mer välvilliga och inte så mutbara som vita.
Naturligtvis är det rent nonsens.
Det finns oändliga exempel på hur svarta (och andra som räknas som minoriteter) ägnar sig åt vidrigt uppförande, speciellt i Tredje Världen. Men dessa felaktiga trosföreställningar har anammats av miljoner vita amerikaner. De är beredda att rösta på en farlig bedragare som president för USA bara av en anledning: Att rösta på en svart man gör att de känner sig goda.

Resonemanget går så här;
Varje diskutabelt, skamligt eller på annat sätt asocialt uppförande av en svart person ursäktas därför att det fanns legitim frustration eller anledning som kan spåras tillbaka till förtryck från den vite mannen någonstans på vägen.
Om svarta i Afrika hackar varandra i småbitar med machetes är då också på något sätt den vite mannens fel.
I Amerika spela minoritetsaktivister ut "ras-kortet" så snart de har tillfälle.

Den förskräckliga behandling och de orättvisor som drabbat svarta i gången tid används nu som ursäkt för alla dagens utbrott och det är verkligen rasism.

När Jerimiah Wright säger att han hatar Amerika är det "förståeligt" eftersom han föddes före civilrättstiden. Att han växte upp under närmast privilegierade förhållanden saknar betydelse. Han är svart så han har rätt att uppföra sig som en stolle.
Det är rasism!

Obama accepterades som ett paket... en person som är uppriktig, rättfram och behaglig. Att han dessutom inte pratar "gatu-dialekt" som Jackson och Al Sharpton skadar inte heller.

Innan Biden blev vicekandidat beskrev han Obama så här: "I mean, you got the first mainstream African-American who is articulate and bright and clean and a nice-looking guy," Biden said. "I mean, that's a storybook, man"
(Vi fick den första vanliga afro-amerikan som är en välformulerad och klipsk och ren och snygg kille. Det är som en sagobok.)

Man skulle aldrig komma på tanken att Obama kunde vara ett lika stort monster som en vit man.
Detta har förstärkts av mediapropaganda på ett sätt som aldrig tidigare skådats. Om han blir president är det därför att media valt honom.

Obamas associationer till tvivelaktiga organisationer och aktiviteter har visat sig vara dussintals. Alla dessa, inklusive sambandet med ACORN, som fått massor med pengar av honom , har ignorerats av media.
Genom hela denna kampanj har Obama hävdat att han inte ska göra "Ras" till en fråga, och Republikanerna har hållit sig borta från det, men ändå har all kritik av honom utmynnat i "rasism".

Det är den rasism som pågår.

4 Kommentarer:

Anonym sa...

Bra artikel på något jag tror förtjänar att kallas -jesussyndromet-. Vi har nått ett sådant välstånd att nästa förverkligandefas är upphöja sig själv till bättre än alla andra och bli som guds son själv. Det är inte religiöst i sig, bara ett resultat av en av religion färgad kultur.

Berit sa...

londo, jag skulle också vilja påstå att det finns ett behov av en "jesue-gestalt".
När människor inte längre tror på en gud letar det en ersättning, något som är större, tryggare och som erbjuder sig att ta hand om deras problem.
Det är alldeles galet när man gör en president, parti eller politiker till den som ska ta över individens ansvar för sig själv och familjen.
Men när man ser masshysterin och de förhoppningar som läggs på presidentkandidater är det tydligt att något väsentligt saknas i deras liv.

Anonym sa...

Uppenbarligen är denna typ av tänkande helt OK:
"Natalie Mattocks, a 26-year-old African American who registered for the first time this year, said: "It had a lot to do with negligence on my part, not taking interest in it before. Now with an African American candidate, there's kind of an automatic level of interest for me."
http://www.telegraph.co.uk/news/newstopics/uselection2008/3184498/Democrats-out-register-Republicans-in-swing-states.html

Det anses som helt normalt att svarta röstar på svarta. Motsvarande beteende bland vita är däremot inte OK!!! Hur många gånger har inte "Bradley-effekten" tagits upp? Till många liberalers förtjusning verkar det dock som att det denna gång finns en "Reverse Bradley Effect":
"This is not a post-racial election: some whites will still be motivated by old-fashioned prejudice, and others by its queasy residue most often expressed as “doubt”. Yet race has faded, as has the social stigma in stating a preference for the white candidate over the black one. There is less pressure to lie to pollsters than there was even a decade ago.
...
Indeed, there could even be a Reverse Bradley Effect in operation: support for the black candidate may, in fact, be higher than polls suggest in some areas, particularly in regions, such as the South, where it is more socially acceptable for whites to voice distrust of blacks."
http://www.timesonline.co.uk/tol/comment/columnists/ben_macintyre/article4950484.ece

Knute sa...

Från http://pajamasmedia.com/blog/author/andrewwalden/

Afro-amerikanerne kommer til at betale for deres stemme på Obama:

Obama's metode er beregnet på at belønne aktivister direkte på bekostning af de de påstår de repræsenterer. Mens beboerne i Obama's tidligere State Senate Distrik 13 vader gennem affald og jager rotter bort er Obama's fornemme Hyde Park område en komfortabel rede for Ayers og mange andre støtter af Obama's system. Den nuværende finanskrise peger hen på den pris der skal betales af afro-amerikanern og af alle amerikanere hvis Obama's system overføres på national skala.

Oversättelse:
http://synopsis-olsen.blogspot.com/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.