09 oktober 2008

Övergrepp mot äldre

Inte bara i Trollhättan utan också i England överfalls pensionärer av muselmän:

Gäng av asiatiska ungdomar terroriserar äldre och funktionshindrade i Staincliffe med råa rasistiska övergrepp. Ungdomar i åldern 15 och uppåt samlas efter skolan och håller på i timmar i sträck, ofta ända till midnatt, med att ge rasistiska kommentarer och spotta på förbipasserande och de äldre boende - som alla är i 70- och 80-årsåldern. Gänget antastar också flickor och unga kvinnor och hotade att välta en handikappad man ur hans rullstol. Bilar har också vandaliserats. Polisen kommer och pratar med ungdomarna, det vill säga gör ingenting.

Från
The Press via Anna Lyttiger

Ännu ett groteskt exempel på islams segertåg i Västvärlden. För var så säker på att det ingår inte i vår värdegrund att bete sig på det viset mot gamla och handikappade. Det är en fullständigt främmande mentalitet. Koranen befaller "heligt" krig mot de otrogna och dessa ungdomar är verkligen "modiga" krigare.

Anledningen till att både engelsk och svensk polis misslyckas är att de styrs av politiskt korrekta herrar och damer. Polisen är handlingsförlamad.

3 Kommentarer:

Anonym sa...

Det behövs fler gamla surgubbar med hagelbössor och arga hundar. Min ambition är att bli en sådan då jag blir gammal.

Det lär knappast finnas något pensionssystem kvar med dagens politik, så om jag sätter blysvärmar i några ormyngel och åker i finkan, kan ju det vara ett bra sätt att få mat och tak över huvudet de sista åren.

Anonym sa...

Tack for länkan, söttis :-D

Knute sa...

I lige måde! Kärlig hilsen /K

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.