02 oktober 2008

Vet skäms, Herr President


Nu har Pakistans president Asif Zardari "gjort bort sig ordentligt" och den ökände ledaren för Lal Masjid i Islamabad har utfärdat ett påbud (fatwa) mot Zardari. Det handlar om att Presidenten var icke-islamisk när han träffade Sarah Palin och har skämt ut hela den pakistanska nationen.

När Palin kom in i rummet presenterades hon först för utrikesministern Makhdoom Shah Mahmood Quershi och sedan för informationsministern, Sherry Rehman.

"Trevligt att träffas", sa Palin.
"Mycket att stå i under kampanjen?", sa Rehman.
"Oh, ja," sa Palin
"Hur kan man se så bra ut?", sa Rehman
"Tack så mycket", sa Palin.
Zardari lade sig i samtalet och yttrade att hon såg även mer underbar ut än han trott.
"Det är snällt", sa Palin. "Tack så mycket."
Zardari fortsatte: "Nu förstår jag varför hela Amerika är överförtjusta i dig."

Fotografen bad dem skaka hand igen inför kameran och Zardari förklarade att han kunde också ge henne en kram om det behövdes.

För detta och för att han skakade hand med en kvinna i kort kjol ska Zardari skämma ögonen ur sig, enligt islamiska ledare.

sds sds svd svd

5 Kommentarer:

Anonym sa...

Nej nej. Han ska skämmas för han skakar hand med Palin. Har inget att göra med hennes kön.

Knute sa...

Va!? Låter lite avgrundsvänster om det där. Anonym måste ha gått på demoniseringen av Sarah Palin. Är det så snacket går bland vänstertalibanerna i sossarnas ungdomsförbund?

Anonym sa...

Nu måste dom väl döda Palin för detta brott är väl hennes fel eller hur? Om anonym 02 avser att skämta så var det väl rätt så misslyckat. Avgrundsvänstermisstanken ligger nära.
nn

Anonym sa...

Gwen Ifill, ledaren av debatten mellan Palin och Biden, har skrivit en pro Obama bok

Anonym sa...

Enligt DN idag hävdar Zardari att han var målet för bombattacken mot Marriott. Det är en typisk islamistisk bluff. Pakistan offrar ibland några bönder men deras insatser mot talibanerna är bara skenfäktning. I själva verket stödjer de talibanerna och väntar ut USA:s reträtt ur Afghanistan. Pakistan är mörkrets hjärta.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.