16 oktober 2008

Vilken tönt!

Inte nog med att Jesse Jackson ville kastrera Obama nu gör han sitt bästa för att skrämma bort de judiska väljarna också.

Amerikanska judar röstar av tradition och svårförståeliga skäl oftast demokratiskt och nu säger Jesse Jackson i en intervju i The New York Post att med Obama som president kommer det att bli förändringar i Mellanöstern, den viktigaste är att "Israel inte längre kommer att ställas först".
Jackson tror att även om Ziionisterna, som kontrollerat amerikansk politik i årtionden, kommer att förbli en maktfaktor, så kommer de att förlora en stor del av sitt inflytande när Obama kommer till Vita Huset.
"Obama är inriktad på förändring och det begränsas inte av vad vi gör i Amerika. Det kommer också att förändra hur Amerika ser på världen och dess plats där."

Jackson tillfrågades om en vinst för Obama kommer att för alltid tysta klagomålen som länkats till slaveri, men Jackson säger att det kapitlet kommer inte att avslutas, men det kommer att bli ett stort steg i den riktningen.
(Han lockar med en liten morot där!)
Jackson som byggt hela sin karriär på den vite mannens skuld kommer naturligtvis inte att slakta den guldkalven.

Jackson förnekar också att marxismen har haft något allvarligt inflytande på hans kandidat.
"Obamas törst efter rättvisa och jämlikhet har sina rötter i den svarta kulturen"

Så sent som för ett år sedan tyckte Jackson att Obama "agerade som en vit man" vad gällde Jena 6. Ett tragiskt fall i när sex svarta män misshandlade en ensam vit.

Någon Bradley-effekt---att folk säger att de favoriserar en svart kandidat men när det kommer till kritan röstar på någon annan----tror han inte heller på.

Det tror jag däremot att vi kommer att se effekten av. Många som tillfrågas säger att de kommer att rösta på Obama därför att de är rädda att de annars betraktas som rasister

22 Kommentarer:

eva sa...

Av vad jag har läst så fruktar Jackson att en era där man kunnat dra fördelar för att tillrätta slaveriet kommer att sluta med valet av Obama.

Alan Dershowitz annonserar att han ska rösta på Obama. Hans ståndpunkt är att både Obama och McCain, i likhet med Dershowitz stöder Israel. Han tror att Obama kan medverka till en ändring i det nuvarande skenet att Israel endast har stöd från höger. Obama kan influera yngre att ändra sin nu negativa position om Israel.

Anonym sa...

Jag tror att folk kommer rösta på Obama för han är vettigare än McCain. Folk är väl trötta på att betala sina skattepengar till korrumperade politiker i klass med Rumsfeldt och Bush.

Berit sa...

Den enda som ger intryck av att INTE vara korrumperad politiker på den politiska arenan just nu är faktiskt Sarah Palin

Anonym sa...

Om Obama vinner så tror jag inte att de kommer nån vit president nånmer i USA.

Knute sa...

Självklart är Sarah Palin kvalificerad, hon är ju en duktig och populär guvernör för delstaten Alaska. Hennes åsikter om abort (vilka för övrigt är vettiga) är ovidkommande eftersom det varken presidenten eller vicepresidenten bestämmer om sådant. Att hon ville avskeda den elake svågern som hade använt elpistol mot sin styvson var helt rätt. Hennes framträdanden i TV är ärliga och rättframma, jag minns när hon inte ville svara på vilka tidskrifter hon läser därför att hon inte ville sättas in i ett bås. Hon är intelligent och viljestark. Den grundlösa propagandan mot henne är rena mobbningen.

Anonym sa...

Sarah Palin verkar vara riktigt blåst. Bara lyssna på henne på youtube. Sen är hon emot abort vilket går fetebort.

Berit sa...

Jutta, på tal om blåst.
Du kanske inte förstar vad Palin säger? Du bör nog motivera ditt "tyckande"
Du verkar ju inte förstå vad Knute skriver om abort.
Vad är fetebort?

Anonym sa...

Att inte vilja ta död på sin egen avkomma är ju blåst!

Anonym sa...

Hon är konservativ kristen. Ett tillstånd nära konservativ muslim. Sådana muslimer tycker det är okej att bomba oskyldiga. Det tycker även Palin.

Berit sa...

Jutta, jag kan inte tänka mig att Sarah Palin anser att september 11, som var en avrättning av 3000 oskyldiga, var en OK handling?

Anonym sa...

Ooh. Det klassiska nineeleven. Hon ansåg helt säkert att 100000 irakier inte är oskyldiga. Men när man lever i sin lilla värld där USA står för gott och alla andra är onda så blir det lätt så.

Palin är en konservativ kristen och de är farliga.

Berit sa...

På vilket sätt då?
För att de vill att foster ska få leva?

Anonym sa...

Nä, för att de vill bomba skiten ur precis alla som inte är konservativa kristna. Bush är en galning och Palin verkar vara av samma kaliber.

Berit sa...

Jutta, dina väl underbyggda, sakliga argument övertygar mig om nivån på dina kunskaper när det gäller politik och världshändelser.

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Knute sa...

Heppo, din kommentar tar jag bort eftersom den är hatisk mot det judiska folket. Dessutom är den sakligt fel. Det är inte på grund av att Israel existerar som Europa översvämmas av invandrare från så geografiskt skilda platser som Marocko, Somalia och Pakistan.

Anonym sa...

Bra. Kritik mot sionismen tillåts inte här inom er lilla sionistklubb, och avfärdas som "hatisk mot det judiska folket". Festligt. :)
Per Ahlmark är stolt.

Nåja, en simpel goy som jag ska inte störa i fortsättningen.

Anonym sa...

Jag är i varje fall inte förblindad av ideologi och okritiskt hyllande av en nation.

Knute sa...

Med det ganska oskyldiga uttrycket "kritik mot sionismen" verkar Heppo avse folkmord eftersom han i sin opublicerade kommentar skrev "Världen vore en bättre plats utan Israel och judiska lobbyister. Och utan judar" osv.
Det ska vara fan att det finns så gott om nazister i Sverige. Är det för att svenskarna inte blev vaccinerade av tysk ockupation under kriget?

Claes Andersson sa...

Knute:

"Det ska vara fan att det finns så gott om nazister i Sverige. Är det för att svenskarna inte blev vaccinerade av tysk ockupation under kriget?"

Nu väl... Svenskarna blev nog påverkade. Fast vi har ju "berikats" storligen med importerade judehatare på sistone.

Knute sa...

"Nu utmålas alltfler svenskar (inklusive assimilerade invandrare) som fascister, rasister och främlingsfientliga eftersom de stödjer SD. I själva verket har det sunda svenska folket aldrig varit intresserade av vare sig fascism eller rasism.

Låt oss betrakta nazisternas framgångar i de svenska riksdagsvalen. 1932 – 0,61%. 1936 – 0,71%. 1940 – 0,0%. 1944 – 0,14%.

Den intressanta frågan är inte varför nazismen var så stark i Sverige, utan varför den var närmast obefintlig även under Tredje Rikets klang- och jubeldagar.

I början av 2000-talet fanns det en kärna av ca 30 – 50 nynazister i Sverige och dessa hade ca 300 medlöpare, som inte hade någon politisk övertygelse, men tyckte det var roligt att bråka på gatorna. Numera torde antalet nynazister vara än mer lätträknade."

http://mopsen.wordpress.com/2011/06/25/2403/

Ann-Marie sa...

Intressant att även assimilerade invandrare utmålas som rasistfascistnazistislamofober för att dom stödjer SD. Dom om någon vet ju vad det hela handlar om. Men så blir det ju alltid, när argumenten tryter, kommer rasiststämpeln fram...

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.