20 november 2008

Arbetsinvandring och varselvåg

Riksdagen har beslutat att Sverige ska öppnas för arbetskraftsinvandring.

Anledning: vi måste försörja de invandrare vi redan tagit hit!

Det är sorgligt men sant att arbetslösheten och bidragsberoendet är stort bland de invandrare som kommit de senaste tio-tjugo åren. Flyktinginvandringen har varit misslyckad ur samhällsekonomisk synpunkt. För övrigt är bara var tionde som får uppehållstillstånd att räkna som en riktig flykting med skyddsbehov.

Arbetskraftsinvandring är fel när det finns massor av arbetslösa i landet. Och ännu mer fel nu när det blivit sämre tider och tiotusentals människor varslas om uppsägning från sina jobb.

Läs mer >>

5 Kommentarer:

Anonym sa...

Jag kan ju rekommendera alla att läsa kammarens protokoll från denna "debatt". Nu talar ledamöterna mer eller mindre öppet om att folket i Sverige skall ersättas.

Anonym sa...

Riksdagens beslut är som gjort för att skapa ytterligare konflikt och främlingsfientlighet. Bra med Din blogg nu, när man inte kan skriva en kommentar till artikeln direkt till tidningen!

Anonym sa...

Detta är ju lysande, snart kanske vanligt folk börjar inse vad det är för folk dom röstar på. Men sen är det ju även konstigt att man hellre tar in mördare som riskerar dödsstraff än en utbildad ingenjör.

/David

midgardsjarlen sa...

Vilka har skapat denna vansinniga idee. Jag vill ha deras namn. Ngn eller några politiker är ju upphov till förslaget. Kan man få tag i alla deras betyg, (om dom nu har gått i några skolor).Kunskapen i matematik tycks obefintlig. Det här är ju rena nicke lilltroll.

Anonym sa...

Lite utanför ämnet:

I World Economic Forums jämställdhetsindex har Sverige tappat några platser. Det fick s-ledaren Mona Sahlin att gå ut med ett fördömande pressmeddelande:

– Effekterna av två år med regeringen Reinfeldt syns redan. Vi har under den moderatledda regeringen trillat ner till tredjeplatsen på World Economic Forums lista gällande Gender Gap Index 2008.

Men Mona Sahlin och hennes medarbetare läste inte rapporten särskilt noga:

Man missade en, minst sagt, väsentlig uppgift: årets rankning bygger på två år gamla siffror. Då styrdes Sverige av en socialdemokratisk regering, där Mona Sahlin var minister.

Sahlin klandrar således sig själv, inte Alliansen. Ett präktigt självmål, om man så säger.

http://erixon.com/blogg/?p=1882

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.