11 november 2008

Det blir fyra långa år!

Den blivande amerikanske presidenten Barack Obama kritiserar på sin hemsida Danmark för att ta emot för få flyktingar från Irak.

"Han har totalt missförstått den danska insatsen för Irakflyktingar," säger biståndsminister Ulla Tørnæs, borgerliga Venstre. "Danmark är den största givaren i förhållande till antalet invånare. Mäter vi vårt bistånd i absoluta tal är vi tredje största givarland efter USA och Japan."

Danmarks utlänningspolitik är mer solidarisk än Sveriges. Pengarna gör mer nytta i Irak än som socialbidrag här.

"Det är viktigare att kritisera Danmark… Mot förväntan deltar inte USA’s kommande president i toppmötet om den finansiella krisen. Så har prioriteterna lagts fram… Det blir fyra långa år! skriver Hodjas blog.

Danmark har för övrigt i år den största invandringen på 28 år. Obamas kritik är okunnig och orättvis. Men vad bryr sig de Obamafjäskande svenska islamiseringsentusiasterna om fakta, nu kan de slå sig för bröstet eftersom Sverige tagit emot flera hundratusen irakier, vilket börjar märkas i snart sagt varje svensk stad och by.

Vill vi att det ska se ut så här i våra länder i framtiden? Bilden är från Jordanien.

Kanske de arga demonstranter, som utanför svenska ambassaden i Washington kallade Sverige ett bögland, kan ses som ett tecken på att något inte stämmer i den svenska mentaliteten. "Sveriges kung är ond. Gud hatar Sverige” stod det bland annat på plakaten, där man också hade målat bockhorn på USA:s nye president Barack Obama.

Visst var demonstranterna knäppskallar men undrar om inte våra politiker är det också, fast åt motsatta hållet. Deras moraliska relativism gör dem blinda för hotet från islam. Politikernas iver att införa äktenskap för homosexuella går inte ihop med deras iver för invandring av bögfientliga islamister. Går det inte att vrida klockan tillbaka och återfå det sunda förnuft som rådde i samhället före år 1968? Den politiska korrektheten liknar en masspsykos.

3 Kommentarer:

Knute sa...

Obamas plan för Irak:

""Nobody's talking about bringing them home instantly, but one to two brigades a month. It'll take about 16 months to get our combat troops out."

Det innebär i praktiken att han lämnar över till islamiska jihad att försöka ta över Irak. Ryssar och kineser är också intresserade på grund av oljan. Europeerna kan som vanligt bara titta på.

William Rusher: Losing the War in Iraq

Anonym sa...

Obama kan väl börja med att ta emot alla de 100 000-tals irakier vi fått oss på halsen pga USA:s krig. Kan inte de svenska journalisterna som nu äntligen fått den president i USA som de önskat sig ordna detta? Tyvärr har vi väl en ny invasion av irakier att vänta när USA drar bort sina trupper och inbördeskriget flammar upp igen.

Anonym sa...

En djup lågkonjunktur och Obama som lämnar Irak så att deras fred hotas och ökar spänningen i regionen och mellan länder och grupper så att spänningen i världen ökar.

Undrar om någon som upplevde 30-talet snart kan komma att känna igen sig i vår tid?

-
Hörde just på P1 en akademiker som sa att vi tack och lov ändrat synen på krig sedan 30-talet, där vi inte längre ser något heroiskt i krig, men att den bilden kan komma att ändras.

Om man blir anfallen och om frihet hotas så är det klart att krig är heroiskt, men akademiker (som är vänster eller vänsterindoktrinerade) låtsas ju som om det finns en formel "krig är dumt". De skulle alltså anse att det var dumt om någon i Nordkorea gjorde revolt mot regimen där (i synenrhet om den revolten fick USA:s stöd!). Men dessa akademiker har dock alltid varit för bl a kommunisters revolter...

/Mange

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.