17 november 2008

Därför hatar de Sarah

I sina försök att tillmötesgå liberaler (socialister) har det republikanska partiet förlorat sin ryggrad och deras ledare under de senaste åren har i stort sett inte kämpat för några principer alls.
McCain var ett lysande exempel och nu när valet är över har han fallit i glömska.
Innan han utsåg Sarah Palin till sin vise fick han till och med beröm i en del media för att vara "resonabel" och ibland för att han var en politisk vilde.

Sarah Palin har däremot inte lagts på hyllan, hon är alltför farlig.
Om de är "förändring" som folk vill ha bör de konservativa sätta sitt hopp till Palin. Hon är orädd, har principer och når fram till vanligt folk. Dessutom är hon den absolut vackraste politikern av betydelse och visst kan man fnysa åt det, men vackra människor gör sig bättre på TV.

Vi har nu utrotat rasism men sexism lever och frodas och man ser det mest bland tanterna i media. Feminister verkar var de som hatar Sarah Palin mest. De ser henne som en "Onkel Tom" bland kvinnor.
Man fortsätter att angripa henne därför att hon har fem barn och en karriär som kräver mycket tid. Att hennes man Todd verkar vara drömmannen för en ambitiös kvinna, (den som alla feminister säger att de vill ha, om de nu vill ha en man) ignoreras fullständigt.

Det stora sveket är emellertid Palins syn på abort. Abort är den stora skuldfrågan, den som alla kvinnor har problem med och många förnekar. Att påstå att man tycker det är riktigt att avliva sin egen avkomma går stick i stäv med den mänskliga naturen , den enda verkliga anledningen till att vi existerar.
När man dessutom, som Palin, inte aborterar ett barn med Down syndrome är man ännu mer av en svikare.
Palin var relativt oerfaren när hon kastades in i gladiatorspelen men vänta några år till. Hon kan komma igen och allvarligt hota The Big O. år 2012 och därför måste hon förgöras nu. Man måste se till att hon tappar all lust att fortsätta sin politiska karriär.

Den smutskastning hon utsätts för nu är ett mått på hur farlig hon anses vara.

10 Kommentarer:

Anonym sa...

Nja, Palin verkar vara rätt blåst och det i kombination med att hon är kvinna ger tyvärr belackarna extra vatten på kvarnen.

Men om hon skulle varit man och blåst så skulle det gå hur bra som helst. Se på Bush.

Jonson

Anonym sa...

Palin grävde själv sin egen grav med de löjliga o dumma uttalanden hon gjorde. Den människan (!) eller pitbullen som hon då kallade sig platsar inte i den mänskliga världen utan snarare på en zoo /djurpark.
Varje gång hon öppnade munnen kom det ut dumheter.
Vill man se på nåt vackert så har många platser att leta på än bland politiker-skaran. De finns inte till för att vara vackra utan de finns till för att tänka-agera smart!! Så att vara en "vacker politiker" är den sämsta egenskapen/meriten man kan ha som politiker o det kommer man absolut inte långt på . Palin är ett levande färskt bevis.

Sen angående aborten så skulle jag vilja se dig våldtagen eller blivit utsatt för incest för att sen se dig/höra dig/läsa försvara rätten till att inte få rätt att arbotera det lilla fröet inom dig som skulle påminna dig varenda dag i ditt framtida liv om den hemskaste o mest traumatiska händelsen du har varit med om. Endast kvinnan som har rätten att bestämma över sin kropp har rätten att bestämma hur hon vill göra.
Ett barn som lever sitt liv från första sekunden med vetskapen att han/hon är ett resultat av lidande .. att leva ett oönskat liv är det hemskaste du kan låta ett barn leva.
Då är det miljoner ggr bättre att abortera bort det i de tidigaste skeden av ett graviditet.

Berit sa...

Båda dessa kommentarer är tydliga bevis för hur rädda socialisterna är för en person med principer.
Vad gäller abort så har jag mina tvivel om att de närmare 35,000 som utförs varje år i Sverige beror på incest och våldtäkt.
De allra flesta oönskade graviditeter kommer från slarvigt sex och oansvar.
Barn som inte är önskade kan adopteras bort. Om en bråkdel av de aborterade barnen tillåtits leva har behovet av invandrad arbetskraft aldrig blivit ett argument.

Anonym sa...

Sorgligt att se hur politiker man ogillar anses vara "dumma". Fast det är ju bekvämt att påstå att motståndaren är korkad. På så sätt slipper man förklara sina egna dunkla tankegångar som inte alltid är så logiska, för vem vill diskutera med en idiot?
I alla fall är det trist att se hur dålig förmågan är att argumentera för sin sak.
/Lasse

midgardsjarlen sa...

Åhh, berit, tre tjusiga poäng. Sex njutes bäst på nykter kaluv. Nog skulle vi behöva fler "äktsvenska ungar". Men jag utesluter inga från våra grannländer längs Bottenhav Östersjö Och Nordsjö. Lika barn leka bäst.

ProfessorPelotard sa...

Berit!

Det faktum att AnonymX är så upprörd över republikanernas inställning i abortfrågan är ytterligare ett belägg för hur okunniga många svenskar är om USA (och om sitt eget land).

Sverige har betydligt restriktivare abortlagstiftning än de flesta delstater i USA. Vid sena aborter (foster äldre än vecka 18) måste tillstånd alltid inhämtas från socialstyrelsen och sk "partial birth abortions" som bl al Obama propagerar för skulle aldrig godkännas i Sverige.

Anonym sa...

Men det jävla hycklandet slipper vi i Sverige. Tur det.

Sen att en idiot har principer gör henne inte smart. Är det inte samma argument ni har om socialister?

Jonson

Anonym sa...

"Vi har nu utrotat rasism men sexism lever och frodas"

Häpnadsväckande! Vilka är vi och när lyckades ni utrota rasismen? Har jag helt missat! Löjligt...

Sexism är väl för övrigt en republikansk paradgren. Kolla bara vad Hillary fick stå ut med från republikanska pundits, samma människor som senare gapade sexism när Palin ens blev ifrågasatt.. en kvinna som inte ens kunde ge en intervju. Ja kära nån, ibland gäller det att tänka till lite.

Anonym sa...

Re: Jonson. Samma gamla idiotförklaring av alla man ogillar. Inte en stavelse till förklaring eller argument. Bara ett framkräkt påstående.
Lasse

Berit sa...

Abort är lagligt i både Sverige och USA och kommer alldeles säkert inte att förbjudas i någon av länderna under vår livstid. Vissa begränsningar kan kanske införas.
Vad man däremot bör göra är att respektera de människor som inte för egen del väljer att ta sig ur en obekväm situation genom att göra sig av med fostret.
Sarah Palin ger många kvinnor dåligt samvete och det är vad det till stor del handlar om.
I västvärlden med obegränsad tillgång till preventivmedel finns det nästan ingen anledning att bli gravid av "misstag" och om man blir det står det människor i kö för att adoptera.
Att slarva med sitt sexliv och använda sig av abortmöjligheten i stället är vad man gör när ett land som Sverige har 35,000 aborter på ett år och antalet ökar. Det är 100 varje dag!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.