27 november 2008

Europa nästa?

De sju svenska riksdagspartierna skjuter sig själva i foten genom att envist hålla fast vid att "mångfald" och "mångkultur" och därmed islam är något bra. Eftersom islam är en politisk ideologi innebär det ju att man godkänner jihad och terrorism.

Tror riksdagspartierna att folk är så korkade att de inte fattar att terrorattackerna igår i Bombay (Mumbai) i Indien har med islam att göra?

Dussintals beväpnade män var inblandade i upp till 19 olika attacker. Det huvudsakliga målet verkade vara att ta utlänningar som gisslan i två av Bombays mest prestigefyllda hotell.

Att döma av den uppenbara djärvheten hos minst en av beväpnade män vars blickar fångats av TV-kamerorna, var dessa terrorister helt klart beredda att dö för sin sak.

Det var det mest samordnade terrordådet sedan attacken på tvillingtornen i New York år 2001.

Våra politiker borde komma med en handlingsplan för att bekämpa islamism och terrorism. Det är ingen hemlighet att det finns många radikala muslimer i Sverige (och Europa) och att terrorism i utlandet planeras härifrån. "Hvis ikke Europa passer seg havner det på feil side." document.no

Europa nästa? Al-Qaidas nya taktik är att kriga överallt i världen där det finns muslimer. Tanken är att göra platser som ännu inte är under islamiskt styre till en vildmark där ingen är säker. "När de 'otrogna' lämnar sina hem varje morgon, bör de vara osäkra på om de kommer att återvända på kvällen."
Telegraph via Snaphanen

13 Kommentarer:

Anonym sa...

Begrav terroristerna i svinhudar så kommer de inte till det muslimska paradiset

midgardsjarlen sa...

Har länge varit av samma åsikt med tillägget att deras munnar skulle fyllas med hundskit och hela spektaklet visas upp på allmän plats och TV. Konstigt att man ej för länge sen praktiserat detta förmodligen effektiva tillvägagångsätt. Men förmodligen skulle någon kunnat känna sig krängt.

Anonym sa...

RE: Port Paye. Britterna anvande den tekniken vid ett Muslimskt uppror i Maleysia o resultatet blev mindre terror da muslimerna sa garna vill na paradiset men det gar inte nar dom kommer i svinhudar.

Anonym sa...

Här är verkligen Sveriges samlade hjärntrust som smider planer...

Babak

Anonym sa...

Javisst är det dags att ifrågasätta om islams existens ska accepteras överhuvudtaget. Observera att jag talar om doktrinen i sig själv, inte människorna som har lurats in i eller med flit valt att vara muslimer.

Islam är hatets renaste uttryck på jorden så här längt i mänsklighetens historia. Nazismen är givrtvis inte långt efter.

Johnny

Anonym sa...

Intressant sammanfattning:

Islam is NOT the religion of peace, it is "The Religion of Violence".

As long as the Muslim population remains around 1% of any given country they will be regarded as a peace-loving minority and not as a threat to anyone. In fact, they may be featured in articles and films, stereotyped for their colorful uniqueness:

Nation % Muslim
United States 1.0%
Australia 1.5%
Italy 1.5%
Norway 1.8%
Canada 1.9%
China 2.0%

At 2% and 3% they begin to proselytize from other ethnic minorities and disaffected groups with major recruiting from the jails and among street gangs:

Nation % Muslim
Denmark 2.0%
United Kingdom 2.7%
Germany 3.7%
Spain 4.0%
Thailand 4.6%

From 5% on they exercise an inordinate influence in proportion to their percentage of the population. They will push for the introduction of halal (clean by Islamic standards) food, thereby securing food preparation jobs for Muslims. They will increase pressure on supermarket chains to feature it on their shelves — along with threats for failure to comply. (United States).

Nation % Muslim
Switzerland 4.3%
Philippines 5.0%
Sweden 5.0%
The Netherlands 5.5%
Trinida and Tabago 5.8%
France 8.0%

At this point, they will work to get the ruling government to allow them to rule themselves under Sharia, the Islamic Law. The ultimate goal of Islam is not to convert the world but to establish Sharia law over the entire world.

When Muslims reach 10% of the population, they will increase lawlessness as a means of complaint about their conditions (Paris –car-burnings). Any non-Muslim action that offends Islam will result in uprisings and threats (Amsterdam - Mohammed cartoons).

Nation % Muslim
Guyana 10.0%
India 13.4%
Israel 16.0%
Kenya 10.0%
Russia 15.0%

After reaching 20% expect hair-trigger rioting, jihad militia formations, sporadic killings and church and synagogue burning:

Nation % Muslim
Ethiopia 32.8%

At 40% you will find widespread massacres, chronic terror attacks and ongoing militia warfare:

Nation % Muslim
Bosnia 40.0%
Chad 50.1%
Lebanon 59.7%

From 60% you may expect unfettered persecution of non-believers and other religions, sporadic ethnic cleansing (genocide), use of Sharia Law as a weapon and Jizya, the tax placed on infidels:

Nation % Muslim
Albania 70.0%
Malaysia 60.4%
Qatar 77.5%
Sudan 70.0%

After 80% expect State run ethnic cleansing and genocide:

Nation % Muslim
Bangladesh 83.0%
Egypt 90.0%
Gaza 98.7%
Indonesia 86.1%
Iran 98.0%
Iraq 97.0%
Jordan 92.0%
Morocco 98.7%
Pakistan 97.0%
Syria 90.0%
Tajikistan 90.0%
Turkey 99.8%
United Arab Emirates 96.0%

100% will usher in the peace of 'Dar-es-Salaam' — the Islamic House of Peace — there's supposed to be peace because everybody is a Muslim:

Nation % Muslim
Yemen 99.9%
Afghanistan 100.0%
Saudi Arabia 100.0%
Somalia 100.0%

Of course, that's not the case. To satisfy their blood lust, Muslims then start killing each other for a variety of reasons.

Anonym sa...

Det behövs säkert både svinhudar och hundskit samt en hjärntrust för att avprogrammera terrorister och självmordsbombare från deras dödsförakt och dödslängtan.

Anonym sa...

Islamistisk strategi
Att gå långsamt fram, bygga upp ett parallellt samhälle, unyttja demokratin, jobba politiskt, skapa allianser utanför den muslimska gemenskapen, infiltrera och utnyttja de befintliga strukturerna för att steg för steg föra samhället närmare målet, en total islamisering av samhället och upprättandet av en islamsk stat bygd på sharia. Detta är en strategi som förespråkas av det islamistiska Muslimska Brödraskapet både här i Europa som i Nord-Amerika.

Islamism, politiskt islam behöver inte nödvändigtvis betyda militärt jihad, - revolutionärt våld och terror. Den kan också vara reformistisk och verka i och genom systemet och på så sätt använda sig av demokratin för att stegvis förändra samhället så att det allt mer kommer att ligga i linje med sharians föreskrifter. Det är denna sida av det islamistiska myntet som är det farligaste, för det är till dem regeringarna vänder sig till för att diskutera, förhandla och inhämta ett islamsk perspektiv. Så kan man i alla fall beskriva läget i Storbrittanien, och i hopp om att slippa mer islamistisk terror på brittisk mark så ger man mer och mer, man till och med tolererar att ett parallelt rättssystem etableras vid sidan av the common law. Man till och med går med på att förvarna de "moderata" ledarna innan man slår till mot misstänkta jihaddister, och inte nog med det man tar på polishundarna strumpor (sic!) innan man företar husransakan i muslimska hem.

Anhängare av politisk islam har dock samma slutgiltiga mål, oavsett om de är revolutionärer eller reformister, ett liv i enlighet med islam. Något som först kan anses helt genomfört i och med att islam dominerar samhället fullt ut och sharian är implementerad.

Berit sa...

Terrorn bedrivs också genom mer eller mindre uttalat hot vilket resulterar i attityden: "Det är bäst att vi inte retar dom".
En utställning nästa sommar av den omstridda konstnären Lars Vilks har stoppas på Kalmar konstmuseum. Beslutet har tagits av Kalmar konstförenings styrelse som därmed går emot museichefen och intendenten.

Anonym sa...

Anonym..
När jag började leta efter kunskaper om Islam för flera år sedan, sprang jag på Robert Spencer. Hans kunskaper om Islam och Koranen var imponerande och jag kan varmt rekommendera: Blogging the koran..
Hur som..
Ju mer jag lärde mej så retade jag mej över att han separerade Jihad med Islam.
Men även en mästare kan utvecklas. Stealth Jihad

För att lätta upp det lite: Penn & Teller
Kul, men i verkligheten är det farliga tider. Inte p.g.a. Stealth Jihad utan för att alla sover och våra politiker är mentala barn.

Anonym sa...

Nazismen är på många sätt en död ideologi, visst det finns grupper som är nazistiska men det finns inget land där nazismen har statsmakten. Det har egentligen bara funnits en nazistiskstat genom tiderna och det är som vi alla vet nazi-Tyskland, så det känns lite löjligt att vi fortfarande nämner nazismen när islam kritiserats.

Anonym sa...

Ang. de sju quislingpartierna i riksdagen:


http://www.newsmill.se/artikel/2008/11/25/sverigedemokraterna-vaxer-medan-sossar-och-moderater-traterQ

Knute sa...

Om journalisters okunnighet om islam. Mumbai i Media:

"Man kan jo lure på hvor lang tid TV2s egen utsendte hverdagsterrorist brukte på å lete opp et muslimsk offer for terroren på et av Mumbais sykehus 29 november, men det hadde han altså klart. Det var med andre ord en trosfelle av terroristene som ble intervjuet. Mannen, som ikke lot til å være særlig alvorlig skadet, kunne fortelle at han, mens han krøp i dekning for kuleregnet, ba til Allah om å bevare alle hinduer, sikher og muslimer.

Tenk det!

Hvis den hjernedøde kebab-knølen fra TV2 som intervjuet ham hadde gjort en smule hjemmelekse og gjort jobben sin hadde han spurt hvor i Koranen det står noe som tilsier at Allah skal bevare hinduer og siker. Han hadde spyttet den forbannede skjeggapen i trynet med Sure 9:5 og andre Koranvers som uttrykkelig beordrer muslimer til å drepe hinduer. Hinduer har ikke en gang det valg som kristne og jøder har, nemlig å få leve hvis de underkaster seg islamsk styre og aksepterer å være annenrangs rettsløse borgere. At en muslim skulle be Allah bevare hinduer er like sykt som om satanister skulle be Satan bevare kristne, og på sett og vis var det også det som i tilfelle skjedde. Analyseres islam med Bibelen som utgangspunkt ender man med konklusjonen at Allah er identisk med Bibelens Satan, og at muslimene dermed blir å regne for satanister."

AntiJihad Norge

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.