26 november 2008

Gaia ler


Det verkar som många är skräckslagna över det man kallar den kristna högerns fundamentalister . Jag måste säga att jag är mycket mer oroad över de religiösa "vänster"- fundamentalisterna.
De kommer i två former. De som dyrkar Regeringen och de som dyrkar "Planeten". Många tillhör båda religionerna.

"Regeringsdyrkarna" tror att lösningen till varje problem är mer regeringsingripande.
Vilka problemen än är: Fattigdom... Misslyckade företagssatsningar... Misslyckat skolsystem... ser man mer regeringsingripande som lösningen trots att det, i de flesta fall, var regeringsåtgärder som orsakade problemet till att börja med.

Vanligtvis när de talar om att mer regeringsinblandning, som en lösning på problem, predikar de socialism. Det är här som det blir religion av saken. En av definitionerna för religion är Tro. Man måste tro.
Se er om i världen under de senaste 100 åren, vilken form av styrelseskick har orsakat mer död och elände än något annat?
Socialism! Tänk på alla som dog i USSR, tänk på Mao. Vi ser utmärkta exempel just nu i Zimbabwe, Kuba, Nordkorea. Trots alla döda, trots svält orsakat av regeringar, trots all misär säger den troende: "Vi tror fortfarande på socialism, denna gång kommer det att göras riktigt.
Anledningen till att det misslyckats tidigare är därför att fel personer varit ansvariga. Tack och lov har vi nu Obamessiah, den förste i historien som kommer att se till att socialism fungerar."

De andra vänstervridna fundamentalisterna är de som tror på att människan orsakar jordens uppvärmning, eller "klimatförändring", som man nu döpt om det till när jorden inte värms. Deras argument visar också alla tecken på att det är en religion. Man tror, trots att vetenskapen visar att det man tror på är fel.

Denna religion kommer också att orsaka död och lidande för miljoner mäniskor. Deras politik kommer att förstöra ekonomin vilket orsakar mer elände.
Kom ihåg att Obama hatar kol och att 50% av USAs energi kommer från kol. Han vill ersätta det med vind, sol och biobränslen!
Han vill ha el-bilar och man måste allt vara djupt troende om man inbillar sig att vi kommer att ha tillräckligt med energi till det, samtidigt som vi tar kål på kolindustrin.
Den fanatiska tron på Antropologisk Uppvärmning baserad på strunt-vetenskap är en bromskloss som kommer att leda till el-avbrott, ökade kostnader för energi och mer fattigdom och bedrövelse.

Vet ni förresten att Angela Merkel och Tysklands ekonomiminister Michael Glos ber om en paus när det gäller "EUs klimatplan" tills ekonomin har stabiliserat sig.
Merkel, som varit en av ivrarna för regleringar varnar övriga länder att de bör tänka om när det gäller restriktioner för vissa sektorer som t. ex. bilindustrin.
"Bilindustrin behöver mer utrymme att manövrera när det gäller att fullgöra sina åligganden.
Vilka bra resultat kommer från miljoner euro i böter om det betyder att jobben måste läggas ner?"
Ser ni nu vad det egentligen handlar om?

Tack till Denny Wilson

2 Kommentarer:

Anonym sa...

Midgardsjarlen här undrar om de sk vänstervridna "flumentalisterna" verkligen är en så homogen grupp. Själv är jag då förbanne mej ej det minsta socialist. Jag har dock klara bevis för att mänsklig aktivitet ligger bakom en stor del av klimatförändringen. Det är kvinnornas fel. Öppna ögonen och spana in dom unga tjejerna. Alltid fimpen i käften.Vegetarianismen med dess ohämmade intag av både bruna och vita bönor, och vem har inte hört talas om klima(k)teriet.Jag är helt säker på att vädret blir tort där, vått där varmt där och lite kallare därborta. Fast mest på lokala platser. Allt går sin gilla gång.

Anonym sa...

Glöm inte den tyska socialismen som kallsa för nazism.

Knegarn.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.