04 november 2008

Islamindoktrinering politiskt korrekt även i HollandHodjas blog kommer med deprimerande nyheter från Holland, vars Center för Folkkultur har utsett ramadan som nummer 14 av 100 holländska traditioner. Omskärelse av pojkar kommer in som nummer 74. Nationalsången som nummer 100.

Inte nog med det, nederländska skolungdomar får nästa vecka en bok i vilken det står att "Geert Wilders film Fitna och Adolf Hitler's Mein Kampf är baserade på ensidiga synpunkter. Lyckligtvis finns det också andra böcker som visar respekt för människor med andra idéer eller religioner eller som ser annorlunda ut."

Så fruktansvärt orättvist att anklaga Wilders för detta. Det är ju tvärtom så att hans anti-islamfilm Fitna visar på de stora likheterna mellan Koranen och Mein Kampf.

Boken som är producerad av en vänsterorganisation kommer att delas ut till eleverna för att de ska hålla
"Respekt-dagen", ett multikulturalistiskt projekt som finansieras av Utbildnings-, Justitie- och Bostadsdepartementen i den nationella regeringen.

Geert Wilders: "Dagen i fråga är en hatfest mot liberala partiet. Enligt organisationen förtjänar alla "respekt", men naturligtvis, om du står för frihet och motsätter dig islamisering av västvärlden förtjänar du inte någon respekt alls. Sedan ska regeringen tala om för barnen att du har problem med 'människor som ser annorlunda ut'. De spelar rasistkortet.

Vi är mycket förargade över att den nederländska Pedagogiska institutionen är involverad i detta projekt. Vi kräver av utbildningsminister Ronald Plasterk att omedelbart dra tillbaka allt samarbete. Barn går i skolan för att lära sig och inte för att indoktrineras," säger Wilders.

Frihetspartiet vill att skolboken skall diskuteras i parlamentet denna vecka.

En surrealistisk värld vi lever i med en "respektdag" för tuffa killar som kräver "respekt" för islam men själva inte visar någon respekt. Trevliga Holland har blivit ett varnande exempel. Men Sverige är inte långt efter, med statlig Halal-TV och hyllningar till terrororganisationen Hamas från ingen mindre än Migrationsverkets jurist. Det verkar vara fritt fram för islamisk invasion här också.

4 Kommentarer:

Anonym sa...

Heja Carl Hamilton - i gårdagens skrämmande uppvisning av Mona Muslims sverigevision uppträder dessa avskyvärda 1000-tals ikoner och talar om sina krav på Sverige!
Ut med dem och ta Mona Muslim med
er!
Binnaway

Anonym sa...

Det ar val anledningen till att Wilders parti ar sa stort. Ligger inte de runt 30 %?

Det visar dessutom att han kommer inte kunna andra pa politiken forran hans parti far egen majoritet med over 50 % av rosterna?

Ett Svenska val med SD som far 20 % har inte stor betydelse om de inte kan andra pa politiken. SD maste darfor komma upp i over 40 % och ta regeringsmakten annars kan Sverige inte forbattras.

Svenska valjare ar mycket mer ombytliga nu, 70 -80 kan tanka sig skift parti om det kravs, vi far hoppas att de for sin egen skull rostar svenskt.

/ Peter a

Anonym sa...

Peter du tänker nog på fremskridspartiet i Norge.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Detta land som har gett världen kulturhistoriska och konstnärliga personligheter som Vermeer, Rembrandt, Van Gogh och även exporterat Cornelis till oss, håller nu långsamt på att begå självmord. Hur länge till dröjer tills självhatet blivit så stort att man anordnar Bränna Rembrandt-dagen? Bara för att ersätta den med den mycket mer högstående islamska kulturen?

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.