16 november 2008

Landet runt


På flyktingboendena Atlas och Galaxen i Ödeshög bor 13 pojkar från krigets Afghanistan. Personalen på det ena boendet vittnar nu om omöjliga arbetsförhållanden. De känner sig svikna av arbetsgivaren och ser nedläggning som den enda lösningen.

Utlösande blev en händelse på Atlas lördagen den 1 november. En vikarie kände sig så hotad att hon fick rädda sig ut genom ett fönster. Corren

Aghanistan är kvinnohatets hemort på jorden. Från DN via Säfflemannen:

“Under Talibanstyret 1996-2001 var afghanska flickor förbjudna att gå i skolan. Nu är det tillåtet men inte accepterat av alla. Hittills i år har 115 skolor i Afghanistan satts i brand, 120 lärare och annan skolpersonal har dödats och 640 skolor har fått stänga.

I onsdags nådde våldet Kandahar. När Shamsia och ett dussintal av hennes skolkamrater anlände till skolan på morgonen blev de överfallna av män på motorcyklar. Med vattenpistoler sprejade männen syra i ansiktet på flickorna innan de flydde från platsen.”
Det är mer än lovligt naivt av myndigheterna att importera unga män från ett sådant land. Tror de att de som med ett trollslag blir av med sin kvinnosyn så fort de sätter sin fot på svensk mark?

1 Kommentarer:

midgardsjarlen sa...

Sänd genast tillbaks dom till ursprunget. Vi har absolut ingen som helst nytta av sådant slödder. Hur man än gräver i hänsynens skattkista finner jag inget som vi kan ge dem. Släpp ej in fler. Ej heller somalieskräpet och andra vilka ALDRIG kommer att passa in i vårt samhälle. Att försöka inbilla Svenska folket skrälingarna någonsin kommer att bidra med minsta skärv är bedrägeri. Dom kommer för all framtid vara tärande.
midgardsjarlen.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.