09 november 2008

Oljepengar till hjärntvätt


I en intressant artikel varnar islamdebattören Mohamed Omar för wahhabismen, som den hårdföra arabiska varianten av islam kallas. Tyvärr kan han inte vänta sig mycket hjälp av våra makthavare som inte bjuder något motstånd alls mot att hårdföra islamister tar över moské efter moské i Europa och förvandlar dem till kommandocentraler för terrorism. När islamisterna inte tar över befintliga moskéer bygger de nya, för oljepengar har de gott om. Man kan misstänka att de mutar politiker och byråkrater, från kommunnivå upp till högsta EU-nivå.

Och om dessa inte är mutade så är de hotade, eller känner sig hotade. Det finns gott om vänsterextremister, både maskerade och i kostym, som gillar att gå islamisternas ärenden. Det har politikern Mauricio Rojas fått erfara, därför utvandrar han nu från Sverige. Han har bland annat uttalat sig om det skyddande av kriminella som förekommer inom vissa invandrargrupper. Sådant får man inte säga för då blir man beskylld för att vara rasist och lovligt byte för mobben:

"SVT hade en programserie, som hette Faktum, där avsnitten avslutades med att en hund som hette Mauricio gick omkring och sade korkade saker med utländsk brytning.

Tänk vad det skulle ha väckt för reaktioner om det handlat om en annan person med utländsk bakgrund! Men när det gällde mig ansåg public service att det var helt OK. Det var illa nog, men det värsta var att hetsen satte fart på en massa galningar och extremister. Till sist kunde jag inte ens gå och handla med familjen utan att ha vakt från Säpo, och jag fick ha livvakt när jag gick och röstade. Vi kunde inte leva så där." SvD

Bilden: En saudi-finansierad wahhabi-moské tornar upp sig över en öde kyrka i Uroševac, Kosovo. Enligt jihads regler måste en moské vara högre än kyrkan som därför inte har förstörts för att demonstrera islams överlägsenhet över andra religioner.

Det går inte att blunda för de hundratals miljarder som spenderas av Saudiarabien för att dess radikala sekt wahhabismen ska få fäste i Västvärlden. Varför finns det EU-lagar som inskränker yttrandefriheten och kriminaliserar kritik av islam? Ta med i beräkningen att FN försöker kriminalisera kritik av islam, och saudiernas påtryckningar på politikerna att tillåta sharia-lagar till fördel för radikala islamister. Det finns många exempel på hur myndigheter och main-stream-media faktiskt underlättar för wahhabismen att florera. Det av saudiarabiska staten finansierade moskébygget i
Göteborg är ett av många exempel på hårresande okunnighet och eftergivenhet i frågor som rör islam. För att inte tala om Halal-TV, en skymf mot vårt samhälle.

Här ses Saudiarabiens kung Abdullah hand i hand med Irans president Ahmadinejad. Den iranska islam är inte trevligare än den arabiska. Men det finns grader i helvetet, Iran satsar inte lika mycket på att kolonisera Europa som Saudiarabien gör.

2 Kommentarer:

Lars sa...

Helt rätt, Iran satsar allt på helvetesbomben och dominans i MÖ. Tala om grader i helvetet!

Anonym sa...

Än en gång ser vi en allians mellan vänster-extremister och öken-muslimer! Att på sin tid national-socialister och kommunister kunde komma överens (Norges kommunistiska parti manade 1940 till nationell enhet mot -- England!), det kan man kanske förstå. Men här! Gudlösa våldsromantiker med Che Guevara som idol -- i allians med reaktionära religions-fanatiker som ser oss kuffar som slaktoffer à la 9/11 ! Det är på sätt och vis helt förbluffande.

Men ok, som troende kristen ser jag en likhet mellan proletärbusarna och ökenbusarna: Båda sidorna tillhör Lucifers gäng! Död åt Israel! Slå ned alla vantrogna !

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.