03 november 2008

Politisk satir

Ruben Bolling: How America was destroyedEn politisk satir som förmodligen inte är tänkt att tas bokstavligt. Men även man bortser från Obamas muslimska skolgång i Indonesien så har han nära islamistiska medarbetare och vänner:

"Khalid al-Mansour, den antisemitiske svarte nationalist och rasist som bytte namn från Don Marshall och konverterade till islam och som var beskyddare för Obama och hjälpte honom i hans kandidatur till juridikskolan. Han var med att skapa den våldsamma Black Panthers-gruppen, blev advokat åt King Saud, och representant för OPEC. Det är inte konstigt att Obama inte vill att det ska borras efter olja i USA, även om han ändrade den åsikten i en debatt nyligen i ett förtäckt försök att ”borra” efter röster.

Som en artikel i FrontPage Magazine framhöll, ”Och hur kan det komma sig att svarta rasister som al-Mansour utgör en betydande del av dessa hatiska slynglar? Det beror till stor del på att svarta har varit målgrupp för den aggressiva rekryteringen till det globala jihad, liksom de var målgrupp vid rekryteringen till det kommunistiska partiet i USA på 1920-talet. De svartas bitterhet, i kombination med förkunnelsen av ”Islams Nation” under de senaste 70 åren har resulterat i en skara anhängare av hatets ideologi.”

Det är värt att notera att Khalid al-Mansour är rådgivare och vän till Prince al-Walid bin Talal, den saudiska schejk som borgmästare Rudy Giuliani returnerade en check på 10 miljoner dollar till strax efter 11/09 eftersom Talal sagt att USA hade sig självt att skylla för den blodtörstiga attacken på grund av sin utrikespolitik.

Rashid Khalidi: en entusiastiskt supporter för palestinierna, en ivrig kritiker av Israel (som han kallar en destruktiv ”rasistisk” stat), en beundrare av självmordsbombare och en drivande kraft bakom AAAN (Arab American Action Network) Denna så kallade pro-palestinska ”samhällsorganisation” i Chicago är fortfarande en betalningsmottagare från teamet Obama-Ayers vid Woods-fonden. De främjar en dagordning som skulle göra Obamas judiska anhängare skräckslagna och även varje annan normal person. Faktum är att både Senator Obama och Mr. Ayers talade vid en hyllningsmiddag för Rashid Khalidi.

Enligt Jack Kelly från Pittsburgh Post-Gazette, ”bodde Khalidi och Obama i samma kvarter och de två familjerna åt middag tillsammans vid ett flertal tillfällen.” En källa från fakulteten vid universitetet i Chicago berättade för WorldNetDaily, ”Obamas var även barnvakter för Khalidis barn.”

Doug Edelman: Forget Bill Ayers - Here Are Over a Dozen More Virulently Anti-American Obama Friends

Dansk översättning av Synopsis Olsen: Obama's venner afslører ham!

Som Berit tidigare skrivit, om Republikanerna förlorar i årets senatorval får Demokraterna kontroll över båda "husen" och om Obama dessutom vinner presidentvalet är dörren öppen för ett fullständigt krossande av personlig frihet och fri marknadsekonomi.

Vad vi vet om Obama är att han är den mest vänstervridne kandidaten någonsin. Det finns alltså skäl att hysa fruktan för den "förändring" som han ständigt talar om.

5 Kommentarer:

Anonym sa...

Om Obama VERKLIGEN skulle utgöra en fara för Israels fortsatta välbefinnande så tror jag inte att han skulle ha fått så mycket positiv kritik i USA's media.
Kurtn

Berit sa...

Kurtn, den allra största delen av amerikans media är väldigt mycket anti-Israel och pro-Islam.

Anonym sa...

Berit,
Jag tror att media till största delen ägs av judar.
På gott eller ont, det är inte frågan här.
Jag tror dock inte att dessa media stödjer någon som riskerar att vara en fiende till Israel.
Kurtn

Berit sa...

Hur förklarar du då det enorma stöd som Media visar för palestinier och hur de är emot Israel i sin
rapportering?

Och att majoriteten av journalister röstar på
Demokrater

Anonym sa...

Precis,
Antingen stämmer det inte att de flesta media ägs eller kontrolleras av judar.
Eller så spelar detta 'bakgrundsbrus' ingen roll för utvecklingen.
Vi får väl vänta o se vad som sker, jag tror inte på någon verklig förändring där...
Kurtn

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.