12 november 2008

Prinsessan Marie - en liten bricka i EU:s politik

Från Spydpigen:

TV-nyheterna rapporterade i dag att prins Joachims prinsessa Marie väntar barn - och åh och nä, det hade lyckligtvis kommit till redaktionen på en veckotidning i sista minuten innan deadline, så de hann skriva ...

Tja, det danska kungahuset är populärt och följs intensivt i veckotidningar och TV. Nyheten hann fram innan prinsessan flög iväg till Marocko, där hon ska dela ut Lego-leksaker på ett barnhem (tror jag det var?) och i Marocko kommer man säkert också vara nöjda med det nya lilla kungsämnet ... etc. etc.

Kort sagt alla segel är satta och alla knep används för att få genom EU:s politiska projekt om Marockos sammanslagning med EU som en första mer påtaglig del av Medelhavsplanen, där alla Nordafrikas stora muslimska kuststater skall sammansmältas med Europa till det så kallade Eurabia. Till skillnad från prinsessans graviditet är detta ingen nyhet. Planerna har tänkts fram för två decennier sedan (eller mer?) men hemlighållits för EU-befolkningarna för att förhindra uppståndelse.

Kartan nedan är från utställningen "Images of The Middle East", där man kallade alla nordafrikanska stater för "Mellanöstern". Dessa länder skall slås samman med EU.

1 Kommentarer:

Anonym sa...

En text av Fjordman 13 oktober länkar till ANSAMed, som säger: "the Mediterranean Union will include all EU member states, Mauritania, Morocco, Algeria, Tunisia, Libya, Egypt, Jordan, the Palestinian Authority, Israel, Lebanon, Syria, Turkey, Albania, Croatia, Bosnia, Montenegro and Monaco."

Oljerika Irak, Iran och länderna på Arabiska halvön ska alltså inte ingå i unionen. Liechtenstein står också utanför EU/EUrabia, även i fortsättningen. Är man rik (Norge, Schweiz...) är det utan tvivel bäst så.

Och om någon trodde att EU:s medborgare skulle få säga sin mening i val om detta nya romarrike - så var han väldigt naiv och blåögd.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.