21 november 2008

Rasismen i USA är död

Det finns de som säger att rasismen och den "vita skulden" nu är död.

Ja, ni hörde rätt. Anklagelser om ojämlikhet har krossas. Dödare än en skalbagge på vindrutan. Vi dödade den. Över 66 miljoner väljare köade för att leverera dödsstöten.
Många av dem var stolta, svarta som har levt länge nog att veta och kunna jämföra. Det måste väl kännas bra?
De flesta som köade var dock vita som kände sig skyldiga och som för alltid ville få bort den fula stämpeln. När det gäller de övriga 57 miljoner väljare.... de visste redan att rasismen var död och beslöt att rösta om principen ... okej ... det sista påstående var lättvindigt, men inte så mycket som man kan tro.

Så förena er med mig, när vi kollektivt hugger av fingrar på ruttnande lik av rasism och - i samförstånd med Robert DeNiros Al Capone i The Untouchables begraver Amerikas stora synder.
Svart underlägsenhet är död! Vit skuld är död! Negativa ras-epitet är döda! KKK är död! Offer-rolls-politiken är död!
Alla dessa dog den 4 november. Det var en Grand Slam av episka proportioner.

Kommer tjurskallar att fortsätta predika om att Amerika är ett förskräckligt rasistiskt land? Självklart kommer Jessie Jackson och Al Sharpton försöka hålla det vid liv. The New York Times har ännu inte stängt sina dörrar. Och pseudo-intellektuella mångkulturister ockuperar fortfarande våra skolor men... Tja, du vet varför.
Men resten av oss i Amerika - röda och gula, svarta och vita - har slutat lyssna på dem.

Rasismen dog egentligen i Amerika för flera år sedan men det PM:et tappades bort.
Rasismen dog i Amerika efter årtionden av lagstiftning och hundratals miljarder från skattebetalarna i gottgörelse. Den professionella idrotten och nöjesbranschen hjälpte också till. Oprah är en av de rikaste kvinnorna i världen - och en fd Miss America. Och sporten inom college-Amerika har producerat många fler svarta miljonärer än vita under de senaste trettio åren och ingen har gått med plakat i någon rasdemonstration för att nå dit.

Nu kan Pastor Wright pensionera sig, det behövs inga fler: "God Damn America!"
Kongressens Balck Caucus har gjort sitt, ACORN är förbjuden, Black Panthers kan gå hem och klappa katten.
Jag ser fram emot ett liv utan Rap-musik, utan speciella TV-program för svarta, utan särskilda tidningar, ingen mer Black Miss America utan alla vackra flickor tävlar mot varandra.
Ingen kvotering, inget gnäll om att den "vite mannen håller oss tillbaka".
Ingen mer "klass-avundsjuka". Obama och hans fru har visat att Amerika är rättvist. Alla kan gå i högklassiga skolor, få högavlönade jobb, bli miljonärer, köpa tjusiga hus och bli president.

En lite tanke gnager i mitt bakhuvud:
96% av alla svarta röstade för Obama. Skulle det inte ha varit 50-50 i ett färgblint samhälle?

common conservative
dissecting leftism

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.