04 november 2008

Säg adjö till Amerika


När ni läser detta är det tisdag och valdag. Vad resultatet än blir under denna dag kommer Förenta Staterna att bli ett förändrat land.
Oavsett vem som än blir president har det inte funnits ett mer O-Förenat Amerika sedan Inbördeskriget och det har ställts på sin spets under denna avskyvärda valkampanj som tack och lov äntligen nått sitt slut.

Den som förlorar kommer att hävda att det var pga. valfusk och anklaga dem som de tror är ansvariga. Nästan hälften av befolkningen kommer att se på vinnaren som icke-behörig och göra allt som står i deras makt för att underminera hans auktoritet så länge som han finns i Vita Huset.

Genom denna förbittring kommer det att växa fram ett hat, mellan människor med olika politisk inriktning, som är starkare än vad detta land upplevt i modern tid.

Utan att låta alltför mycket som Jeremia "G-damn America" Wright så kommer det inte att finnas amerikaner lägre.
I stället blir det Demokrater och Republikaner, Liberaler och Konservativa och möten mellan medlemmar av dessa grupper kommer i åratal att bli ovänliga och i värsta fall våldsamma.
Tänk om McCain vinner , hur tror ni att den första onsdagen kommer att bli?

En sak är klar vad gäller Demokrater; om de förlorar beror det på att motståndaren fuskade. Det är bedrägeri, folk har hindrats från att rösta, inte tillräckligt många valsedlar, fel på maskinerna, felaktiga valsedlar, skrämsel.....
Om Obama förlorar kommer det att flyta blod och han kommer inte att göra något för att stoppa det!

Om Obama vinner kommer vi inte att se våldsamheter omedelbart men Republikaner kommer att känna sig lurade av flera anledningar, eftersom de har mest att förlora i detta val. Obama har gjort klart att han kommer att omfördela välstånd, inte därför att människor svälter och far illa utan därför att det är "rättvist".

De flesta amerikaner är oroliga för sina jobb i en sviktande ekonomi och de kommer att se hur deras skatter går upp och att de som stöder Obama får checkar i brevlådan och de är till största delen betalda med pengar från McCain-anhängare.
Det kommer att väcka ont blod och det är mycket troligt att den "klasskamp" som Obama-Biden startade kommer att bli mer än symbolisk.

Tragedin den 4 november är att det kunde ha blivit en höjdpunkt i Amerikas historia. För första gången är det fullt möjligt att en svart man kan bli president. Det borde ha förenat landet som aldrig tidigare och för evigt stängt dörren om rasism.
I stället har Obama använt sig av "ras" för att komma till denna position samtidigt som han ställt människor från olika inkomstgrupper emot varandra för sin egen politiska vinnings skull.
I stället är det troligare att den 4 november kommer att splittra detta land på ett sätt som inte hänt på hundra år och uppväcka ett hat som kommer att få Martin Luther King Jr. att vända sig i sin grav.
Pastor Wright kommer att få sitt "God Damn America"

American Thinker.


16 Kommentarer:

Knute sa...

Obama vill att USA ska lämna Irak och kriga mer i Afghanistan och Pakistan i stället. Han fattar inte att kriget kommer att blossa upp igen i Irak, därför att det är samma krig som islamisterna för på två fronter. Obama verkar lika korkad som Kennedy som nära på satte igång ett tredje världskrig.

Anonym sa...

Blir spännande att se när omvärlden (dvs islamister, nycommies m fl) första gången testar Obamas beslutsamhet, om det ens existerar någon sådan.
Obama är som typ alldeles för lik Mona S, mycket ytligt frälsarsnack utan substans och många orealiserbara löften och utrikespolitiskt hellre vika undan än ta fajten.
Muslimer över hela världen kommer iaf att vädra morgonluft.
//E

Anonym sa...

Det talas i amerikanska medier om risk för raskravaller om Obama förlorar.

VDARE

Påminner om när svenska direktörer hotar med att flytta företaget utomlands om sossarna vinner.

Anonym sa...

Äh, varför skulle det bli någon större skillnad? När smekmånaden är över kommer de flesta att upptäcka att det inte är en ny Messias som flyttat in i Vita huset utan en vanlig politiker som säger och gör det som gynnar honom och hans anhängare.
Det intressanta blir att se hur den europeiska vänstern kommer att slå knut på sig själv i sina förklaringar till varför president Barack så småningom kommer att avslöja sig som en vanlig halvsolkig politiker med ett blött finger i luften och en hel näve i sådant som vanligt folk borde kunna sköta själva.
/Lasse

Berit sa...

Tack för din optimism Lasse.
Det största problemet som jag ser det är att socialisterna under 4 år hinner göra ännu fler människor till bidragsmottagare, som tror att deras välbefinnande är avhängigt Staten.
När attityden hos människor ändras så att de anser att andra människor har en skyldighet att försörja dem är det svårt att vända på den trenden.
Attityden hos amerikanen har varit att man ska hjälpa dem som verkligen behöver det, Amerikanarna är världens mest generösa människor.
För första gången ställs man nu inför att det faktum att ens pengar ska delas ut till andra, inte därför att de nödvändigtvis behöver dem, utan för att det blir mera jämlikt så.

Anonym sa...

Ja, det är ju bättre att folk svälter ihjäl i sin grop och är fria. Det är lycka och frihet det.

Muppas

Berit sa...

Muppas, "svälter ihjäl" är det sista amerikanerna gör, det är då säkert.

Anonym sa...

Enligt vad jag har läst någonstans så har ju USA fler partier än Republikanerna och Demokraterna. Och dessa partier, hur många de är vet jag inte, har ju var och en SIN kandidat till presidentposten. Det som förundrar mig är, varför hör man aldrig talas om dem? Och varför dominerar Demokraterna och Republikanerna så totalt? Märkligt och konstigt tycker jag.
Rune

Svårt att sända detta. Därför anonym.

Anonym sa...

http://www.youtube.com/watch?v=6lqR7KEtrfU

Knute sa...

Ja nu har det blivit något krångel med Bloggers kommentarsfunktion igen. Det går inte att enbart skriva namn utan man måste skriva in en webbadress (URL) också. Ta http://www.google.se/ till exempel. Jag ska försöka kolla bloggens HTML-kod och se om det går att göra något åt det.
Mvh Knute

Anonym sa...

Till tonerna av Neil Youngs "American Stars and Bars" (på Windows Media Player):

Frihandel/outsourcing, invandring och Irakkriget knäckte USA.
Farväl Uncle Sam.

Kul så länge det varade.

Vi européer kommer att få klara oss själva. Hur vi nu skall det.
Bortskämda, politiskt likgiltiga,
hedonistiska.

Men det är väl bara naturens lag.
Att vi går under, menar jag.

Anonym sa...

Lever kortare och äter ihjäl sig. Men frihet kostar för de fattiga men inte de rika. Det är fint det.

Muppas

Anonym sa...

Amerikaner väljer mellan elefanter och åsnor. Det är sannerligen ironi på hög nivå.

Berit sa...

Ja, är det inte lustigt hur vissa svenskar skulle passa perfekt in som åsnor.
Muppas är definitivt en av dem

Anonym sa...

Jag antar att ni liksom jag är lite trötta på presidentvalsbevakningen, särskilt de oavbrutna hyllningskörerna till stöd för Obama. Det som verkligen tog priset var när jag lyssnade på nyheterna i morse och fick höra den alltid lika medkännande Mona Sahlin prisa Obama, inte främst för hans politik, utan först och främst för att han är svart. Vad har det med saken att göra? Skulle hudfärgen vara det avgörande för om han blir en bra president eller inte? Ska hans ursprung vara viktigare för hans karriär som president än den faktiska politik som han har blivit vald för? Det är skrämmande att se vilka kriterier som verkligen är viktiga för Sahlin: Det är tydligen hur man apellerar till olika väljargrupper som är det primära, inte det politiska sakinnehållet. Det är ju så hon själv agerar: som en som "känner för" och "kan identifiera sig med" alla väljargrupper, men som när det kommer till kritan inte har något att säga över huvud taget. När ska svenskarna se igenom hennes bräckliga fasad?

// SA

Berit sa...

En sorgens dag! McCain skulle ha blivit den minst onda för landet.

Sahlin kanske tycker att hon är bättre lämpad för det hon gör därför att hon är kvinna. Dessa jämförelser görs ju kvinnor ofta.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.