07 november 2008

Politiskt korrekta dimridåer

27 människor skadades i samband med cirka 800 brott med antisemitisk bakgrund i Tyskland under årets första nio månader. Det visar en rapport som lagts fram för förbundsdagen, parlamentet.

Den visar också att polisen tycks ha svårt att sätta fast gärningsmännen. Av nära femhundra misstänkta har bara fyra gripits. Högerextremister sägs ligga bakom.

Man vill inte berätta att många av gärningsmännen är muslimer. Synagogor har utsatts för bränder och attentat och demonstrationer under slagord som "hämnd mot staten Israel".

Med islam kom judehatet tillbaka till Tyskland. I vilket fall som helst kan ingen den här gången säga att han eller hon inte vet. Antisemitismen har starka rötter i Koranen och runt om i världen sprider muslimer hat mot judar. Hatiska barnprogram kan ses även i Västeuropa på satellitkanaler. Populära figurer som Musse Pigg används i propagandan.

Men om man påpekar detta är islamisterna genast framme med sin munkorg "islamofobi". Antisemitism tillhör deras religion och är därför tillåten (halal), menar de. Detta börjar likna Hitler en gång till, först gav de sig på judarna och sen alla andra som inte ville säga Heil.

Muhammedanismen är en sekt utan innehåll och definierar sig därför genom sitt hat mot alla "otrogna". Glöm inte de muslimska affischer vi sett med "Förbered er för den verkliga Förintelsen" och "Gud välsigne Hitler". Eller som det står i Koranen: "Åh ni troende, tag varken judar eller kristna som vänner."

Det är därför hälsning medelst handskakning är olämplig för muslimska kvinnor, vilket Sveriges Television ägnade ett helt debattprogram åt igår kväll. Så nu vet vi det. Någon integration är inte att tänka på, de muslimska männen vill ha sina kvinnor för sig själva.

Vartefter moskéerna blir fler ökar muslimernas kunskap om vad som står i Koranen, och därmed radikaliseras de och lär sig hata. Nio av tio gånger uppmanar Koranen till mord på judar och otrogna. Den tionde gången räcker inte för att övertyga om att islam är fredens religion.

Det är att lägga ut dimridåer att inte nämna att islam har del i den moderna antisemitismen. Islam ska till varje pris hållas om ryggen. Men som Henryk Broder säger:

"Den moderna antisemiten visar respekt för judar som varit döda i 60 år, men känner motvilja mot levande judar som vidtar försiktighetsåtgärder för att skydda sig. Han ropar "Se upp för begynnelserna!" när en handfull helg-nazister demonstrerar i Cottbus, men söker rättfärdiga den nuvarande iranske presidenten och försvarar Tysklands fortsatta affärer med Iran."

Det går inte att skilja antisemitism och anti-sionism åt av den enkla anledningen att islamisterna själva inte gör det. Ena stunden kan de rättfärdiga sitt judehat med Israels existens, i nästa med Koranen.

Fiendebilden förenar nazister och islamister. Även den Israel- och USA-hatande vänstern stämmer in i hatkören. Åminnelsen av kristallnatten handlar om att hedra minnet av nazisternas offer, däribland många socialister och kommunister. Men det som händer i våra dagar är att vänsterorganisationer får denna minnesdag till att handla om palestinierna.

"Men de nöjer sig inte därvid. Nu vill de även kidnappa våra mördade, de som dog enbart för att de var judar. Och i vilket syfte? Jo för att förvandla dem till offer för Sveriges borgerliga partier!" länk

Anti-sionism = en negativ hållning till staten Israels existens

9 Kommentarer:

Anonym sa...

Du säger alltså att antisionism och antisemitism inte går att skilja åt.
Så i dina ögon är jag som motståndare till den judiska staten Israel alltså antisemit.
Om du vill definiera mig så är det OK för mig, jag har inga lik i bagaget eller tabuhämningar.
Vad du istället åstadkommer är att avdramatisera antisemitismen.
Fast ditt egentliga ändamål kanske är att försvara sionismen genom guilt by association?

Kurtn

Knute sa...

Om jag ska ta dig på orden så vill du samma sak som islamisterna som inte vill ha någon judisk stat Israel. Vart ska judarna ta vägen då? Ut i Medelhavet som islamisterna säger? Eller "the real holocaust" som de också gärna säger.

Kanske kan man kalla det för en selektiv antisemitism som bara gäller judarna i Israel. Det är denna selektiva, eller om man så vill, moderna antisemitism som inte går att skilja från antisionismen.

Judarna i Sverige och Europa kanske slipper drabbas av antisionismen. Men sådana hårklyverier bryr sig inte islamisterna om, i deras oheliga bok står att judar ska förföljas var de än befinner sig.

Anonym sa...

Eftersom judarna som grupp identifierar sig med Israel är det egentligen inte så konstigt.
Jag inser dock att det inte finns något vettigt sätt att avskaffa Israel idag, annat än kanske som prioriterad stat för just judar.
Därmed kanske svenskarna kan flytta dit också, då kan ju palestinierna få Sverige med all sin välfärd :-) Och Israel skulle få lite mer fredlig multikultur.
Om du är i Sverige, titta ut genom fönstret nu på morgonen, mörkt, kallt o trist o jämför med en broschyr från Eilat.
Ingen dum ide, eller?
Kurtn

Anonym sa...

Jerusalem hade 1910 cirka 60.000 invånare. Judarna var mer än 40.000. Muhammedanerna 7.000. De kristna således ca 12.000. Detta enligt Nordisk Familjebok "Ugglan" (1910).

Detta apropos "rätt till landet".

Anonym sa...

Steve, enligt NF (som redigerats 1923-1937) hade Jerusalem vid den senaste folkräkningen år 1922 13 000 muslimer, 34 000 judar och 15 000 kristna.
I skolan fick jag lära mig att judarna många hundra år tidigare övergett Jerusalem men under 1900-talet infiltrerat staden och då de blivit tillräckligt starka drivit bort de fredliga palestinierna och sedan utropat sin judiska stat.
Jaha, kanske min lärarinna har ljugit lite för mig eller också var hon bara okunnig.
/Lasse

Anonym sa...

Fredlig multikultur? Jag måste gapskratta.
SeeTheLight

Anonym sa...

Kurtn
Alla svenskar är inte suckers for solkusten, bara så du vet!
SeeTheLight

Anonym sa...

På söndag skall vi också minnas, de, några svenska folk –t.ex. stockholmare och västeråsare- som benämner sin kommun för ”stad”. Stockholms kommun benämnes Stockholms ”stad”. –Som alltså just som också hitlernazisterna, kränker meningen om alla människors lika värde. Som alltså just hävdar, som också hitlernazisterna, att stockholmare är nått finare än övriga folk; som hitlernazisterna hävdade att arier var nått finare än andra folk. Och alltså också ett startskott som kan ….gå till som med hitlernazisterna.

-Alltså visst finns våra städer, t.ex. Stockholms stad och Västerås stad. Med sina respektive gator, trottoarer, höga hus och dålig luft. Där kommunen avser samhällsgemenskapen av invånarna runt Kornhamnstorg respektive Bondtorget (i Västerås). Som vi svenska folk har kommit överens om, lagskrivit. Och jag påstår absolut inte att denna kommunreformen 1969, är det bästa för all framtid. Till på köpet ser jag idag skäl för att, den möjligen bör nu revideras, något. Att vi svenska folk diskuterar saken och röstar. INTE! att man med våld och terror driver igenom en ändring. Som t.ex. Svenska Dagbladet pysslar med.

Knute sa...

"Jeg skulle ha föredragit Hillary Clinton (hon var mest benägen att bomba Iran), och sedan Obama eftersom hans fru är så attraktiv". Intervju med Henryk Broder

http://snaphanen.dk/2008/11/06/broders-mavebitter/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.