11 december 2008

FN driver uppvärmningsbluffen

FN ägnar sig åt en klimatkonferens i Polen just nu.
En Associated Pressrapport från Polen säger,
"Forskarna som studerat förändringarna i jordens klimat säga att de har avslutat en viktig uppgift - att bevisa utan tvivel att den globala uppvärmningen verkligen existerar. Nu återstår att ta reda på vad man ska göra åt det".

Är inte du glad? FN har räknat ut det! Debatten är över! Och just nu sitter mer än 10.000 FN-delegater och miljöaktivister i Polen och arbetar ut detaljerna för att begränsa utsläppen av växthusgaser i världen. De är hänförda över chansen att se till att det onda rika länderna betalar.

Låt oss titta på väderkartan. Det snöade i går i Houston, Texas (bilden är därifrån).  Temperaturen i Sibirien var runt 60 minusgrader. Södra Kalifornien är på väg mot rekordlåga temperaturer med snö i vissa LA förorter.
Jorden har inte värmts ett dugg under de senaste åtta åren. I själva verket har den avkylts något. Havsvattnet utanför Kalifornien kyls ner.
Mitt i allt detta talar nu FN om för oss att det är absolut bevisat att människan orsakar global uppvärmning och att vi måste agera nu för att stoppa den, annars kommer 30% av växt-och djurlivet på jorden att förgås.

Lawrence E. Buja är en klimatförändringsforskare från Boulder, Colorado. Han säger, "Skeptikerna fyller en bra uppgift eftersom de gör att vi måste presentera fullständigt vattentäta bevis."
Ok. Vilka bevis? Var vänligen och visa mig direkt samband mellan mänsklig aktivitet och den globala uppvärmningen. Förklara för mig hur en nyligen gjord undersökning som visar att solen svarat för hälften av uppvärmningen under de senaste decennierna är felaktig. Tala om för mig hur världen kan värmas samtidigt som man förutsäger att 2008 kommer att bli det kallaste året detta decennium. Tala om för mig varför Antarktis is faktiskt växer.

Bevisat? Visat hur? Med datormodeller?
Inte med faktiska vetenskapliga tester och faktum, men med modeller ... datormodeller programmerade av människor med eller utan fördomar som kan mata in eller utelämna uppgifter som de vill.

En amerikanska Minority Report från senaten är på väg att publiceras. Den innehåller vittnesmål från över 650 forskare (observera att de är alla forskare och inte bara miljöaktivister) som kritiserar FNs påstående att människan skapat klimatförändringar

Men det är inte vad det handlar om. Enligt de som bestämmer har debatten avslutats. Men kom ihåg att det inte bygger på vetenskap, det bygger på ett behov av att omfördela välstånd i hela världen - göra så att de rika länderna betalar för sina onda utsläpp.

Varför allt detta besvär? Jo, om FN kan övertyga världen om att man (mer specifikt, amerikanerna) utgör en fara för resten av världen kan man sedan inleda ett program för att försvaga den amerikanska ekonomin - och oss - och samtidigt stärka den tredje världen på vår bekostnad. Det handlar om kontroll och makt, det handlar inte om att rädda jorden. Det fanns en anledning till att Kyoto-fördraget utelämnade nationer som Kina och straffade ekonomin i USA.
Hela denna bluff kanske inte riktigt är det som främst oroar dig just nu ... men ganska snart kommer du att bli varse vad som pågar.

Niel Boortz

6 Kommentarer:

magnus sa...

Bra läsning! Även Arktis is har ju återhämtat sig och ligger nu cirka 0,5 miljoner km**2 från medelvärdet sedan 1979. Väldigt många glaciärer har ju också börjat växa de senaste åren och en del sedan 20 år tillbaka. Det här vet du säkert och har nog redan skrivit om.

mvh, Magnus

Anonym sa...

Studera grafen på http://en.wikipedia.org/wiki/File:Instrumental_Temperature_Record.png

Här ser man tydligt:
1, jordens temperatur har visst ökat sedan åtta år tillbaka. Först har vi en ökning de första åren av milleniumet för att sedan få en kylning.
2, ökningen sker i vågor. Det blir varmare, sedan en avkylning (som inte motsvarar den föregående uppvärmningen). Detta har skett kontinuerligt och är något som faktiskt spås av klimatmodeller samt empirin. Med andra ord SKA det ske en avkylning nu, för att sedan bli varmare igen, och sedan om 8-10 år få en liten avkylning igen.

Med andra ord. 2000-talets medelökning (som mkt riktigt är nära 0) är ett bevis för att klimatmodellerna är sanna, snarare än motsatsen.

Knute sa...

Här är beviset för att den globala uppvärmningen inte är en bluff:

"En veterinär i England skulle visa att kornas gas som de har i magen är detsamma som metangas och att den brinner; när han larmades till en väderspänd ko på den engelska landsbygden lättade han på kons magspänning genom att föra in en tratt där bak och för att nu visa sin elev att gasen kunde brinna satte han till en tändsticka - det blev en jättelåga därbak, nästan som en raket, lågan tände eld på en halmstack, kon blev som galen, och vem skulle inte bli det, hon yrade omkring och tände eld på allt så att hela bondgården brann ner och skador för en miljon pund orsakades.

Kon klarade sig med en chock, veterinären fick tas om hand.

Har inte denna story lite bäring på klimatuppvärmningen - gas i komagar är inte att leka med."

http://kurtlundgren.webblogg.se/2008/december/radda-varlden-fraga-de-dummaste.html

Anonym sa...

Det värsta tycker jag är att klimatalarmisterna påstår att det råder konsensus (dvs alla forskare är överens) om att den globala uppvärmningen är "man-made". Så är det ju inte alls. Det är bara det att de forskare som har en annan åsikt än "Det Gudomliga Och Allvetande IPCC" inte får komma till tals och inte ges något mediautrymme. Tror fan det att gemene man blir uppskrämd när det enda de får läsa om är hur klimatet är människans fel, och blir indoktrinerad i den globala klimatbluffen. Hjärntv'tt kan man kalla det.

Berit sa...

Jordens återhämtning från Den lilla istiden startade för ungefär 200 år sedan.
Den processen fortsätter förmodligen. En naturlig uppvärmning av omkring en halv grad C per 100 år har varit norm men kortare och längre svängningar (några få år till 20 år) har förekommit pga. naturliga men högst spekulativa anledningar. Så var den snabba uppvärmningen på 1930-talet följd av en avkylning och sedan en uppvärmning igen runt 1998.
Det finns inga bevis för teorin om att koldioxid influerar medeltemperaturen.
Om medeltemperaturen åter ökar med mer är de 0,5 grader per 100 år som vi hittills sett, eller om det blir svalare kan vi vara helt övertygade om att det är naturligt.
Efter 1995 har det inte förekommit några våldsammare vulkanutbrott (som orsakar avkylning) och trots att många försöker hävda motsatsen har det förekommit ytterst liten, om än någon uppvärmning sedan dess.

Captain USpace sa...

.
The CNN Meteorologist saying that the Man-Made Global Warming theory is "Arrogant" is a great advancement in the cause of educating the masses with the truth. Hopefully more of the MSM will start speaking out. The word is spreading, tell all your friends and family, and tell them to do the same.

Gore and his Man-Bear-Pig. The politicians on board with this scam must be simply out of their minds.
For one thing, there’s plenty of oil and NG, we just need to drill for it and refine it. Also expand and improve nuclear, wind, hydro, solar and hemp fuel.

Can’t anybody talk some sense into Gore, McCain, Bush and Obama about how temperatures rise first, and THEN carbon-dioxide levels rise.
Carbon-dioxide doesn’t cause warming, sun activity does, warming causes CO2 levels to rise.
.
absurd thought -
God of the Universe says
humans’ breath is poison

just one child hurts the world
worse than a jet engine

.
absurd thought -
God of the Universe says
don't research all theories

put an end to all debate
silence all your critics

.
absurd thought -
God of the Universe says
spread hysteria

wildly exaggerate
scare little kids not ready

.
absurd thought -
God of the Universe says
keep people all worked up

about global warming
despite inconvenient facts

.
The Great Global Warming Scam Movie
.
Philosophy of Liberty Cartoon
.
USpace

:)
.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.