19 december 2008

Halal-tv-avsnittet ni aldrig får se

Muslimska friskolan avslöjar att ett avsnitt av Halal-tv stoppats, och har även tipsat tidningarna, samt ger en förklaring till varför avsnittet var olämpligt:

"Umeåredaktionen bakom Halal-tv och Halal-tvs tre musliska programledare är helt olämpliga och okunniga i journalistiskt arbete. De är på plats och helt okritiskt hyllar Kvinnoforum utan några granskande ambitioner. Och lyckas därför inte se korruptionen bakom den organisationen.

Ännu en gång står alltså Halal-tvs tre muslimska programledare för en snedvriden kvinnosyn. De hyllar skurkarna i Kvinnoforum och talar i stället illa om svenska tjejers lössläppthet i avsnittet som sändes om sex. Vilken kvinnosyn har egentligen Halal-tvs tre muslimska programledare?"
Det senaste decenniet har stiftelsen Kvinnoforum fått över 150 miljoner kronor för behjärtansvärda ändamål men i stället ägnat sig åt kriminellt bedrägeri med våra skattepengar som bland annat gått till afrikanska diktatorer.

Läs vidare >>

13 Kommentarer:

Anonym sa...

Detta är återigen ett tydligt bevis för den ohöljda självklarhet med vilken extremvänstern ställer sig på islamismens sida idag. Död åt Halal-TV !

Anonym sa...

Vilket gnäll, och bara för att det som förs fram inte är politiskt korrekta åsikter.

Anonym sa...

Håller med Anders Ö.stoppa Halal-TV och det är fort.Vilken kvinnosyn vill vi ha i Sverige 2008?????????????????DÖD ÅT HALAL-TV!!!

Anonym sa...

Varför ska någon överhuvudtaget respektera religion? Religionen har väl aldrig respekterat oss realister? Moskén i Rosengård var en vanlig sunkig källarlokal...dom kan be utomhus eller i sitt eget vardagsrum, eller så kan dom börja fundera på att hoppa av skiten.

Anonym sa...

Egentligen borde det väl inte vara något problem för SVT att lägga ut programmet på nätet? SVT slår ju sig för bröstet och skryter att dom ligger så jäkla mycket i framkant med sina program på internet.

/Paraflex

Anonym sa...

Det är synd om Sverige.

Anonym sa...

Även om det var en sunkig källarlokal så skall väl de få hyra, precis som vem som helst. Vi har religionsfrihet i detta land, även om man inte gillar just den specifika religionen. Vad är det för demokrati utan religionsfrihet? Diktatur! Annat var det på min tid när jag kristnade Finland! Då fick finnpajsarna välja på Jesus eller bli av med huvudet...

Anonym sa...

En annan aspekt är att SVT borde vara helt öppna med vilka motiv som ligger bakom, det är ju trots allt så kallad "oberoende objektiv fri och icke vinstdrivande" "pblic servide".. varför beteer man sig då som nån sorts aktör som konkurrerar på en media marknad som alla andra? Dom ska ju inte ha någon dold agenda...? Hahahaha...l.

Anonym sa...

De sämsta program jag sett på SVT någonsin. Funderar just nu på om jag ska betala räkningen till SVT eller inte . Kanske, kanske inte...

Anonym sa...

Ett stort fiasko och skitprogram av SVT.

Anonym sa...

Olof Yrkonung, bara för att vi har religionsfrihet så innebär det inte att vem som helst hur som helst får hyra vilken lokal som helst. I det här fallet så har lokalen inte använts till det som den en gång i tiden uthyrdes för. Dvs kontraktsbrott, därför åkte de ut. Tänk om, tänk rätt!

LP sa...

"En annan aspekt är att SVT borde vara helt öppna med vilka motiv som ligger bakom"

Tja, nyttiga idioter som tror att de gör integrationsarbetet en tjänst gissar jag på.

Att de i samma veva hjälper till att införa en antidemokratisk, totalitär ideologi, det tror jag helt enkelt inte att de begriper.

Vad gäller religionsfriheten, så kan man, rent hypotetiskt, ställa sig frågan om den borde gälla för en religion som förespråkar dödsstraff för de som vill hoppa av.
Religionsfriheten gäller sas båda vägar, även om en del övertygelseskadade skäggtomtar med för korta byxor "glömmer" bort det ibland - den innebär även frihet FRÅN religion om man så önskar.

Anonym sa...

Relaterat ämne:

EU-parlamentet har förbjudit visning av Geert Wilders "Fitna" i parlamentsbyggnaden.

http://www.amnation.com/vfr/archives/012108.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.