23 december 2008

Julfreden utlyses

Det är inget kul med "ungdomsgäng" som stör julefriden med att bränna containrar och bilar i Rosengård och Tensta. I Tyskland har de till och med bränt en kyrka. Förra julen vandaliserade de kyrkogårdar i Helsingborg. Varför kan de inte bara vara glada och nöjda med att de befinner sig i världens lyckligaste och mest välmående hörn? Vad är det för medeltida religiöst virus som har drabbat deras hjärnor?

Nu börjar det gå upp för vår politiskt korrekta tyckarelit att socioekonomiska förklaringar inte räcker. Snacket om utanförskap börjar stå dem själva upp i halsen. I DN kan man läsa: "Inte för att det skulle vara fel att tala om klyftorna och segregeringen, att vrida på argument och perspektiv. Fortsätt med det för all del. Själv tänker jag försöka lära mig arabiska."

Kapitulation i stället för motstånd alltså. Det värsta är att de menar det. "Vi måste vara öppna och generösa mot muslimer och islam, för när vi blir i minoritet kommer de att göra likadant tillbaka mot oss." Sagt av sosseministern Orback.

Angående mitt föregående inlägg om att klyftan mellan väst och islam blir djupare:

Efter Halal-TV borde det ha gått upp för etablissemanget att om man vill att muslimer ska uttala sig i TV får man nöja sig med missionerande fundamentalister. Få "moderata" muslimer vågar uttala sig offentligt. Det beror på att Koranen piskar upp ett febrigt hat som är förutsättningen för islams jihad och expansion. Att känna sig förorättad och dåligt behandlad är en ofrånkomlig del av islam.

Om en moderat muslim skulle fördöma terrorism och hedersvåld skulle det upplevas som ett bristande erkännande av de orättvisor som begås mot muslimer. Med andra ord en enorm rättning i ledet.

Dags-att-lära-sig-arabiska/if-you-can’t-beat-’em-join-’em-avdelningen

Julfredsutlysningen

I morgon, vill Gud,
infaller vår Herres och Frälsares nåderika födelsefest;
och varder förty härigenom en allmän julfred kungjord och påbjuden,
med åtvarning till envar att denna högtid med tillbörlig andakt fira,
och i övrigt iakttaga ett stilla och fridsamt uppförande, emedan den,
som häremot bryter samt julhögtiden genom något olagligt eller otillbörligt förfarande oskärar,
gör sig under försvårande omständigheter förfallen till det straff,
lag och författningar för varje brott och överträdelse särskilt påbjuda.
Slutligen tillönskas stadens samtliga invånare en fröjdefull julhelg.

5 Kommentarer:

Anonym sa...

Orback? Var det han som hade ihop det med en häst? Säkert ett arabiskt fullblod.

Anonym sa...

Du syftar på:
"Jag hade också en härlig syster till min mormor som bodde i Kanada, hon bodde med en häst där. Jag tyckte det var underbart. Låt människor leva med vem de vill, hur som helst. Jag har inga synpunkter på det."
Jens Orback förklarar i Sveriges Radio - Ekot

http://sv.wikiquote.org/wiki/Jens_Orback

From Sweden with Grief sa...

GOD JUL EKP-bloggen!

Knute sa...

Bloggen tillönskar UltraV en fröjdefull julhelg!

Anonym sa...

Av en händelse råkade jag häromdagen ramla på följande utläggning - den är ganska intressant
därför att den visar tydligt 'motpartens' klara ställningstagande = 100% avståndstagande. Varför befinna sig här och nedlåta sig till påtvingad samvaro med de otrogna hundarna?
http://www.ummah.net/what-is-islam/xmas/xmas1.htm

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.