17 december 2008

Kalifatet Eurabia möter motstånd i Ryssland

Saudierna har gott om oljepengar och bygger moskéer överallt, till och med på Nordpolen. Men när de ville bygga en moské i Moskva blev det stopp. Ryska kristna kräver att få bygga en kyrka i Saudiarabien i gengäld. Vilket knappast kommer att hända.

Där har Väst något att lära. Saudiernas wahhabistiska moskéer är inget annat än terroristhögskolor som lär ut organiserad kriminalitet förklädd till religion.

Är inte kvinnoförtryck och hedersmord kriminellt? Är inte Koranens uppmaningar om att döda judar och kristna kriminella? Det är sådant som lärs ut i herrefolkets moskéer. Men den totala arrogansen möts av total politisk multikulturell korrekthet.

Ett exempel på svensk politisk korrekthet är Tor Andræs bok om Muhammed från 1930. Inte själva boken som är någorlunda objektiv, men att den för säkerhets skull har försetts med ett efterord, där skribenten "förklarar islam som en kvinnovänlig religion, som står för social trygghet och utjämning. I slutklämmen anklagar han både Jyllands-Posten och konstnären Lars Vilks i ett helt patetiskt och överflödigt försvarstal av islam. 'Typiskt svenskt', skulle en dansk tycka." sds

Lagen om religionsfrihet missbrukas av den politiska sekten islam. Ett hån mot vår frihet och demokrati att våra makthavare och opinionsbildare tillåter det.

Bilden syftar på ett uttalande av Turkiets president Recep Erdogan: ”Minareterna är våra lansar, moskéerna våra hjälmar, de troende våra soldater.” Erövrarmoskéer som en strategi för islamisering.

7 Kommentarer:

Anonym sa...

Moské på Nordpolen? Nope. I Tromsø.

Tromsø vil snart kunne få en unik attraksjon, både arkitektonisk og kulturelt. For verdens nordligste moské skal nå reises i Tromsø, finansiert blant annet fra Saudi-Arabia.

– Det skal bli en frittliggende moské, som ikke ligger inneklemt mellom andre store bygninger. Vi ønsker et signalbygg som kan bli en attraksjon, som også kan trekke turister, forteller Sandra Moe, som representerer det muslimske trossamfunnet Alnor Senter i Tromsø.

Hun forteller at dette ikke vil bli en tradisjonelt utseende moské.

– Vi ønsker en arkitektur som skal gjenspeile både det arktiske og det muslimske. Dette skal bli nytenkende muslimsk arkitektur, spesielt og unikt, sier Moe.

... Tomtespørsmålet er det som nå må avklares, og kommunen vil bidra til en løsning.

http://www.nordlys.no/nyheter/article3948089.ece

Knute sa...

AntiJihad Norge skriver om ishavsmoskén i Tromsö. En riktig erövrarmoské som ska överglänsa Tromsdalens kirke, mer känd som Ishavskatedralen.

I ryska Murmanska finns en saudisk moské där invånarna justerade höjden på minareterna med motorsåg.

Läs också om Troms med 90 invånare, som ska få 130 nya "landsmän" från Somalia och Afghanistan osv:

Dagens solskenshistoria från Nordnorge

Anonym sa...

Hvor er det glædeligt, at russerne giver araberne et modspil.
Det samme skulle europæerne også have gjort, fremfor det utidige lefleri.

falkeøje

LP sa...

Citat från

http://windowoneurasia.blogspot.com/2008/11/window-on-eurasia-saudi-mosque-in.html

som posten länkar till:

"Ashirov said that the laws of each country should determine what the followers of each faith can do: if it is legal as it is for Muslims to build mosques in Russia, that is fine; and if it is not legal and it isn’t for Christians in Saudi Arabia to open churches there, then that must be respected as well."

Denna åsikt är mycket vanlig även bland svenska muslimer då man debatterar med dem här i Sverige! Beakta vad den innebär!

De vet mycket väl att ett land som Sverige erbjuder sina medborgare stora friheter då det gäller politik och religion. De vet också att Sauiarabien är en totalitär diktatur som snävt reglerar vad man får och inte får göra i Saudiarabien.

Islamisterna har alltså fortfarande allt att tjäna på ett sådant förment fogligt förhållningssätt, då det knappast alls begränsar spridningen av islam i Sverige, medan det fortfarande i princip är tvärstopp för kristendom, ateism, judendom mm i tex Saudiarabien.

Jag skulle kanske föredra öppet krig framför denna smygande invasion?

Knute sa...

LP, jag hajade också till inför den formuleringen. Det kan mycket väl visa sig att det är den åsikten som vinner i Ryssland. Kanske är det önsketänkande att ryssarna skulle vara mer motståndskraftiga mot islamiseringen än väst.

Tidigare postningar om islam i Ryssland:

Kritik av islam

Ryssland: En framtida radikal muslimsk supermakt?

LP sa...

Kanske en kombination av stormaktens sedvanliga kohandlande med tveksamma stater och politiska rörelser, och en framtida ökad medborgelig frihet som snarast kommer att utnyttjas av islamisterna (så som sker i flera fria västländer idag), blir Rysslands fall?

Måste vi leva i en renodlad diktatur för att stoppa islamofascismen?

Knute sa...

Kanske jag får revidera min syn på Ryssland som motståndskraftigt mot islam.

"En stor forskel på russiske og amerikanske holdninger overfor islamisk terrorisme er, at mens terrorisme i Amerika hovedsageligt ses om en plage udenfor landet, da benytter Rusland terrorisme som et våben for Staten til at manipulere indenfor og udenfor hjemlandet. Islamisk terrorisme er kun en del af verdens terrorisme. Længe før den islamiske terrorisme blev en global trussel havde KGB benyttet terrorisme for at bane vej for verdens kommunismen.

Det russiske samfund er og meget vertikalt og paternalistisk. Anti-amerikanske holdninger er meget udbredt. Såvel Rusland som den islamiske verden har den mest klare forståelse af, at Vestens hovedsårbarhed er den politiske korrekthed. Vesten er frivilligt gået i denne fælde, opfundet af venstrefløjen. Politisk korrekthed gør det umuligt for Vesten af modstå presset.

Rusland har åbent erklæret at det ikke er et vestligt land. Frihederne indskrænkes i Rusland, og des mere kommer det synligt til at ligne et orientalsk despotisk kongedømme.

Det er derfor Rusland har en rimelig chance for at undgå den skæbne der kan ligge og venter på Amerika. Men det er en stakket stund."

http://synopsis-olsen.blogspot.com/2009/08/russerne-og-islamisk-terror.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.