26 december 2008

Nationella krisområden

Bilden: Flickor på väg till skolan oroar sig för att mötas av muslimska åsiktspoliser som kollar om de bär slöja.

Ungdomsgäng som bränner och kastar sten och bomber finns snart på varje svensk ort. Ändå fortsätter Migrationsverket att placera ut asylsökande. Staten mutar kommunerna att ta emot dem med bidrag, men det dröjer inte länge förrän invånarna får känna av problemen.

De muslimska ungdomsgängen verkar inte speciellt intresserade av att integrera sig och bli svenskar. Förmodligen beror det på deras religion att det är på det viset. Det är inte utan att man undrar om inte en stor del av den organiserade brottsligheten betraktas som jihad, krig mot svenskarna.

Genom sin korkade politik att lämna över den ena stadsdelen efter den andra (eller till och med hela staden) till kriminella gäng undergräver staten sin egen makt. Stoppa invandringen från mindre utvecklade länder, och sluta tvinga på kommunerna asylsökande. De värsta problemområdena i Sverige bör betecknas som nationella krisområden och hanteras vid sidan av gängse rutiner.

Uppdatering: det har varit ovanligt många bränder den senaste tiden. Om det beror på sängrökning, stearinljus eller mordbrännare är oklart.

9 Kommentarer:

Berit sa...

Här är ett talande klipp från Aftonbladet:
"Ett tiotal kravallutrustade poliser försökte stoppa ungdomarna, men möttes av ett regn av stenar och flaskor och tvingades tillbaka."

Anonym sa...

Bra skrivit. Gäller att någon tar i med hårdhandskarna och börja ställa höga krav på invandrare och skicka hem de som missköter sig.

B-O Gavne, Vasteras sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa...

Lästips om invandringspolitiken:


http://www.newsmill.se/artikel/2008/11/05/om-invandringspolitiken#comment-11832

- Peter Ingestad, Solna

Anonym sa...

Bra skrivet. Jag är så jävla trött på det här. Det är för jävligt att man ska behöva vara rädd när man går ut på kvällen på grund av dessa kräk.

Knute sa...

Till B-O Gavne:

Skaffa dig en blogg, det är du värd, där du kan framföra dina åsikter. Det du skriver skjuter långt förbi målet om det var tänkt att ha något samband med det här inlägget om nationella krisområden.

Mvh Knute

Anonym sa...

Förr, under 40 - 50 talen fanns det fasansfulla och otrygga bostadsområden för s.k. okvalificerade arbetaryrken. Det var mestadels säsongsjobbare, garvt alkoholiserade personer. Många av dessa, hade kommmunistiska åsikter så deras plats i samhället var starkt begränsade. Under det s.k. kalla kriget, fick många utav dessa en begränsad rörelsefrihet. Ständigt påpassade. De flesta ansågs som högst suspekta, varför de var föremål för uppsikt. Påpassade av polis och sociala myndigheter.
Många av dessa misshandlade också sina hustrur när tillfälle gavs och barnen löpte därför stora risker att hamna i fortlöpande missärer. Kriminaliteten var flitigt representerad i dessa områden. Ständiga poliutryckningar.
Bostäderna låg som regel i kommunernas ytterområden, varför hederliga och präktiga människor sällan hade vägarna förbi.

"Man vet var de finns"... sade man alltid i folkmål.


Nu, 40 år senare, har något liknade växt fram. Bostadsområden med missär och utanförskap.
Hög kriminalitet och ständiga problem med myndigheter. Arbetslösheten är skyhög även under en lång högkonjunktur. Läs o. skrivkunnigheter i svenska språket är undermåligt, för att inte säga...helt misserabelt.

Vad är det har hänt? Självförvållat av den svensk statens naivism?
Byggs på hela tiden. I oförminskad ström, fast man är starkt medveten om, de ohyggliga konsekvenserna och de mörka slutresultaten.....

B-O Gavne, Vasteras sa...

…hur jösses kan man vara så sne tänkande!!
Som Knutte, denn-a/e anonyma bloggaren här, som är lika envis som jag, som Knutte här nu publicerar IGEN! sin gamla text.
Att Knutte benhårt tror på att upploppen, här nu för Rosengård i Malmö, beror särskilt på låg-intellektuella invandrare med en religion att INTE låta sig bli något nytt, att bli svenskar. Å så jag med mitt tjat om kommuner som benämner sig ”stad”, t.ex. man benämner Malmö kommun, alltså det lokala politiska samhället av invånarna runt Kramer i Malmö, benämns Malmö ”stad”.

-Till att vi svenska folk har kommit överens om, lagskrivit, att ALLA våra kommuner benämnes ”kommun”.
-Att vi svenska folk här i vill hävda demokratin, att ALLA kommunerna med dess respektive invånare, skall värderas lika.

Alltså visst finns också Malmö ”stad”, med sina gator, trottoarer, höga hus och dålig luft. Där kommunen avser samhällsföreningen av människorna på platsen.
-Mitt tjat som Knutte CENSURERAR! Med tal om att stads snackandet har inget med dessa, som Knutte kännetecknar, särskilda krisområdena.

…hur jösses kan man vara så sne tänkande!!
Att JUUU! dessa malmöbor som går runt och benämner Malmö kommun för Malmö ”stad”, har väldiga problem med att leva demokratiskt. -För att inte säga att de lever nazistiskt/fascistiskt. Ni vet att man vill skilja på människor, man vill skilja på –de fina Malmö- stadsboende människorna mot –de skitiga, bön´erna- övriga landsbygdsboende människorna. Ni vet som Adolf Hitler skiljde på arier och andra folk.
-Och alltså med sådana politiker, inte minst med socialdemokraten Ilmar Reepalu, i kommunhuset i Malmö.
-Alltså med sådana journalister, inte minst Per T. Ohlsson och Heidi Avellan på Sydsvenskan, Anna Bubenko på Radio Malmöhus, Gösta Backlund på Sydnytt, i Malmö; som både skyddar och bygger på stads snackandet.
..är det ju lätt att förstå att det går till upplopp.

-Alltså Ni malmöbor, och Ni stockholmare, Ni helsingborgare, Ni trollhättebor, med några fler! Börja med att rensa upp i Era samhällsförvaltningar!
Så kan ju den kvarvarande, förhoppningsvis lite bättre kvaliteten? sedan ta i dessa, som Knutte tror, låg-intellektuella muslimerna.

Knute sa...

? ? ?

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.