29 december 2008

Nytt tjusigt ord för sharia: Rättspluralism

Hodja berättar att vi snart kommer att lära oss ett nytt multi-kulti-pk-ord:

Rättspluralism

"Lika rättigheter för alla" hör gårdagen till. "Rättspluralism" heter det nyinrättade magiska ordet med vilket den schweiziske professorn Christian Giordano vill bespara muslimerna som lever bland oss att behandlas enligt samma lagar som de otrogna.

Vad socialantropologin enligt professorn kräver är inget mindre än en brytning med det rådande rättsliga systemet i de moderna västerländska staterna. Alla ska inte längre vara lika inför lagen: Ursprung, etnicitet eller religion ska avgöra vilka lagar och domstolar som ska användas.

Först kommer bara delar av de otrognas lag att överleva, och snart har även resten gjort sitt. Då får vi dhimmi-status och lever alla enligt sharia.

"Allahu akbar!"

6 Kommentarer:

Ej PK sa...

Hur kan en sådan idiot kunnat bli professor?

LP sa...

Redan nu verkar man ju tillämpa "bidragspluralism", så steget mot "rättspluralism" är väl bara det logiska steg man måste ta på vägen mot avgrunden.

Anonym sa...

Passar relativisterna perfekt, de som säger att det finns inget som är rätt eller fel.
Lisa/

Knute sa...

Bidragspluralism:

Svenska pensionärer särbehandlas i förhållande till äldre anhöriga till i Sverige boende invandrare. Dessa senare får varje månad åtskilliga tusenlappar mer i pension i något som kallas ÄFS, äldreförsörjningsstöd.

http://www.bgf.nu/svic/106/ins.html

Anonym sa...

Angående ÄFS så är det ju katastrof om det du skriver är sant. Vad jag förstår innebär ÄFS en garanti varifrån man kan få ett tillskott om det man har som andra inkomster (t.ex. vanliga pension) inte räcker till. Reglerna skiljer inte mellan infödda och invandrare, men rimligtvis kan man anta att de som arbetat i Sverige ett helt liv har en pensionsnivå ligger över nivån för att få ÄFS. Detta skulle i så fall innebära att det aldrig går att få ut mer om man lever helt eller delvis på ÄFS än om man har någon form av svensk pension.

Men du kanske har andra uppgifter, lägg gärna upp en trovärdig källa i så fall.

Knute sa...

ÄFS dubbelt så stort som fattigpension

http://varstundisverige.blogspot.com/2010/10/aldreforsorjningsstod-och-fattigpension.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.