08 december 2008

Oljepengar till hjärntvätt II

Någon har slängt grishuvuden på tomten där en moské ska byggas i Göteborg. Mohammad El-Alti, styrelseledamot i stiftelsen för moskébygget, säger att den här typen av händelser visar att det finns en stor okunskap om islam.

Det är förmodligen tvärtom så att de som placerat grishuvudena där har kunskap om islam.

Grisen betraktas som ett orent djur men det kommer nog inte hindra islamisterna att bygga moskén. Moskén finansieras av den saudiska staten och kommer därmed att bli en kommandocentral för hårdföra wahhabister som kommer att agera religionspoliser för att kontrollera att Sveriges muslimer följer islams avskyvärda sharialagar.

I SvD kan man läsa att Säkerhetspolisen följer den typen av händelser och bedömer dem utifrån aktörerna som står bakom. Då tittar man bland annat på om dessa har några politiska övertygelser som uppmanar till sådana dåd samt om de har tillgång till vapen.

Ack ja, hoppas de också kollar upp vilka dåd islamisterna uppmanar till. Och vad gäller deras vapen är de förmodligen farligare än grishuvuden.

Det är rasistiskt att kritisera islam, så går tongångarna i den hjärntvättade svenska offentligheten. Men islam är en ideologi som sitter inuti huvudet och har inget med hudfärg att göra. Om det är tillåtet att kritisera islam med hjälp av grishuvuden är förstås tveksamt. Men det där moskébygget är en skam för ett samhälle som vill ha likhet inför lagen, inte sharialagar.

Oljepengar till hjärntvätt

3 Kommentarer:

Anonym sa...

Kuffarfobi - Den irrationella rädslan och hatet mot icke-muslimer och demokratier

Anonym sa...

En god broder till mig har av andra vänner blivit "beskylld" för detta berömvärda "dåd" då jag nyligen på annan blogg föreslog honom just detta. Nu får jag i ärlighetens namn frikänna honom då han är en hederlig "medborgare höjd över alla tvivel" som det hette. Andra hedervärda har föreslagit insamlandet av hundavföring,även populärt benämnt ,hundskit, och i Holland, hondrollen (stavfel?). Islam anser även hundar vara orena, ett påstående vilket Zting vår schäfer högt skäller ut. Skall träna honom att lukta sig till muslimer och deras musslor midgardsjarlen

Knute sa...

Midgårdsjarlens kommentar var jag ganska tveksam till att publicera. Kan du inte lägga band på dig en smula, käre Midgårdsjarl? Den sista meningen hade du kunnat stryka.
Hade det varit en dansk blogg hade det inte varit något problem med lite rå humor, men i Sverige ligger rasistanklagelserna alltid på lur. Vilket är jäkligt orättvist mot frihetsälskande och humanistiska människor.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.