31 december 2008

Oslo: detta är inte Gaza, små vänner

Det var bråkigt utanför Israels ambassad i Oslo i går kväll. Asylsökande palestinier tillsammans med det sedvanliga vänsterfolket i palestinasjalar ropade "allahu akbar" och kastade sten och brandbomber på polisen.

Barn och handikappade från Gaza var med i demonstrationens första led och drabbades hårdast av polisens tårgas. Vad blir nästa? Att det påstås att det fanns män med maskingevär bakom dem i folkmassan. Samma beteende som i Gaza där terroristerna använder människor på daghem och sjukhus som sköldar.

Åtta personer arresterades. Nu uppställer sig frågan: De borde utvisas, men kommer det att ske? Den Israelfientliga socialistregeringen kommer säkert att göra allt för att de ska få stanna.

Sosialistisk Venstreparti deltog i kravallerna. Partiet sitter sedan hösten 2005 i regering tillsammans med Arbeiderpartiet och Senterpartiet. Partiledaren Kristin Halvorsen är finansminister. Hon är bland annat känd för sin valturné i Pakistan i syfte att få norskpakistaniernas röster.

Läs mer: Hamas inför korsfästelse som straff

6 Kommentarer:

Anonym sa...

"Det påstås att det fanns män med maskingevär bakom dem i folkmassan."
Det var väl lite magstarkt. Ni brukar vara inteligentare än så.
Kzmonova

Anonym sa...

Kzmonova, här är länken:

http://maalmannen.blogspot.com/2008/12/feil-skyts-jan-thomas.html

"Kva vert det neste at Fellesutvalet og venene deira tauar inn asylsøkjande born frå Gaza, samstundes med at dei gøymer væpna terroristar med maskingevær i folkemengdi? "

Anonym sa...

Sverige har en hel del att lära av Israels situation, ett ord: Rosengård. Det här är bara förskalven kära medborgare. När muslimerna börjar närma sig dubbelsiffriga procenttal, då börjar våldet på allvar. Dags att börja studera exemplet Israel. 300+ miljoner muslimer omringar 5 miljoner judar…

Anonym sa...

Vilket pack! Här söker de asyl i ett land, samtidigt som de anser sig ha rätt att bryta mot landets lagar.

Det är ganska magstarkt.

Nej, hoppas så många av dem som möjligt blir utvisade, eftersom de inte vet hur man beter sig civiliserat.

Tag bara Hamas tv-program för barn. De avslöjar ju en mentalitet som påminner mer om pubertala sociopater än om vuxna.

Anonym sa...

Oslo, London, Rosengård, Holland, Tyskland, Frankrike och Danmark och säkert ännu mer länder och städer som får känna av Islam och det kommande Eurabia. Två Israeler(Judar?) skjutna i Danmark igår.

Hur kan någon vettig person försvara detta? Det är det som är den största frågan, hur kan folk göra det? Vänsterkängorna stödjer detta, men hur kan dom det? Vad är felet?

Knute sa...

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=545996

Polisen fann hemliga vapenlager i Oslos centrum

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.