05 december 2008

Pilgrimsfärd till Mecka - Vandring för Klimatet

Den politiska korrektheten går amok! En TV-hallåa annonserar ut ett kommande program: Pilgrimsfärd till Mecka - vandring för klimatet!

Naturligtvis kan man inte vänta sig bättre av ett företag som ser som sin huvuduppgift att hjärntvätta folk med halal-tv. Dag ut och dag in får vi höra att det inte är radikal islam som är fienden, det är klimatet! Folk fruktar inte Allah tillräckligt och litar för mycket på västlig vetenskap, det är därför vi går mot en miljökatastrof. Hela världen blir en öken men Koranen har svaret.

Eller? Är det inte snarare så att när folk sysslar med jihad och bomber är det knappast klimatet de prioriterar. Låt hela världen stå i lågor, bara islam segrar.

Om det var någon som tyckte det var svårt att förstå det här, håller jag med. Jag kanske får lov att låta bli att titta på Sveriges Television ett tag så min logiska förmåga kan återhämta sig.

2 Kommentarer:

Knute sa...

http://dullestblog.com/

Anonym sa...

Ja, ja, nu märker också Kevins, Phillips, Björn-Thorbens och Lea-Sophies generation, att världen inte är ett spel som man kan behärska med spelkonsolen, utan brutal, våldsam, listig och farlig. Deras kamrater med namnen Mohammed, Erdal, Erkan, Yusuf, Üksel, Fatima, vet det sedan länge och planerar redan för nästa strid i kampen om det globala herradömet.

http://www.pi-news.net/2008/12/von-der-heilen-welt-in-die-globale-katastrophe/#comments

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.