25 december 2008

Rör inte min jul

Ateister och politiskt korrekta är fega eftersom de bara vågar ge sig på kristendomen. Skolavslutningar i kyrkan motarbetas, men inga protester hörs om att muslimer ska ha särskilda bönerum där de kan be fem gånger om dagen. Islams horribla kvinnoförtryck blundar man för, medan kristna synpunkter på aborter och sexualmoral bemöts med hatiska protester.

Kommunisterna i Sovjet gick till frontalangrepp mot kristendomen medan nazisterna i Hitlertyskland gick listigare till väga. Precis som vår tids politiskt korrekta försökte de döpa om de kristna helgdagarna. Numera är det ju vanligt i engelskspråkiga länder att säga Holiday i stället för Christmas. Likadant gick nazisterna till väga när de ville fira vintersolståndet, för att på det sättet få bort Jesus födelse och kristendomens kärleksbudskap ur människornas sinnen. Man talade om att man ville överbrygga motsatser och främja "enhet", ungefär som vår tids floskler om "dialog" och "förändring".

Något förslag om att döpa om Ramadan till något icke-religiöst lär vi dock inte få se. Som sagt, fegheten är utbredd, ingen vill möta Theo van Goghs öde.

England: "Vinterljusfestival" i stället för jul?
The Atheists Who Try to Steal Christmas

7 Kommentarer:

Arlav sa...

Inte "Ateister och politiskt korrekta" utan ateister ÄR politiskst korrekta. De tillhör och är en del av den PK-massa som försöker rasera Sverige.
Svenska lagar och regler är i mycket hög grad baserad på ett i grunden kristet samhälle med dess traditioner och värderingar. De är grunden för att få ett civiliserat samhälle att fungera och där ingen plats fanns för freeloaders och snyltare.
("Den som icke arbetar skall icke heller äta")
Socialistpack av alla färger har sedan länge försökt att utplåna strikta lagar och regler, "allt är förhandlingsbart" som en fackpamp sade för länge sen.
När man lämnar kristendomens grundtankar (Avser NT, GT är en gammal motsvarighet till Koranen och likt den, helt passé idag) förlorar hela samhället sin styrning och därmed sin samlande kraft att leda medborgarna.
Enkelt uttryckt, vissa saker är inte förhandlingbara utan bör ses som axiom!
När hyckleri (HMF!) och PK-babbel ("alla är lika"!) ersätter enkla grundregler är samhället på väg utför, snabbt.
//E

Anonym sa...

Mycket väl skrivet. Jag uppskattar det verkligen.

Anonym sa...

Når aviser afviser at omtale statslige fortielser, så skal internettet anvendes.
Betragt det som en gave til et undertrykt folk.
I Danmark sendte vi under krigen illegale nyheder til hinanden i kuverter uden afsender.
Det behøver vi ikke i dag, hvor vi har ytringsfrihed, og den skal vi bruge.
Vil staten begrænse den, så har den meldt sig ud på en vej, der er yderst farlig for den selv.

falkeøje

Knute sa...

Arlav, det du skriver om Gamla Testamentet håller inte. Precis som med Koranen upphäver det senare skrivna det tidigare. Muhammed var relativt fredlig i Mecka men när han kom till Medina kom de blodtörstiga uppmaningarna till mord av oliktänkande.

Gamla Testamentet däremot blir alltmer human vartefter historien framskrider. Profeterna Amos & Co. var godhjärtade. GT avslutas med Jobs bok där Gud godvilligt abdikerar och lämnar åt människorna att själva ge svaren.

Islam är en satanisk karikatyr av judendomen där "profeten" Muhammed ställt alla normala mänskliga värden på huvudet. I Koranen söker man förgäves efter tio Guds bud och den gyllene regeln om att det du inte vill att människor skall göra mot dig skall du heller ej göra mot dem.

Anonym sa...

Tillåt mig protestera.

http://www.youtube.com/watch?v=NtNwc0UmVP0

http://www.youtube.com/watch?v=y4mWiqkGy-Y

Bara några exempel.

/David

Berit sa...

En del är farligare än andra David! Har du fallit för denna
?

Anonym sa...

Från Robert

Hej,

Vill ni och era läsare veta hur PK uppkom, hur den sprids och varför, läs då artikeln i denna url och jag ber er sprid url:en.

Denna kommentar har inget med inlägget ovan att göra men jag läser er blogg regelbundet. Om ni inte vill publicera min kommentar, läs artikeln jag pekar på och gör er egen analys och sprid den.

http://anarko.wordpress.com/2009/01/04/ursprunget-till-politisk-korrekthet/

PK går nu till frontalangrepp mot det vi kallar demokrati och vår västerländska livsstill

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.